Celebrity News

Treća sreća: Jelena Veljača ponovo rekla “da”

Jelena Veljača se verila za svog dečka Vita Turišića sa kojim je u emotivnoj vezi od septembra prošle godine.

Treća sreća: Jelena Veljača ponovo rekla “da”

Verena Jelena Veljača ne može da sakrije sreću jer je u svog izabranika zaljubljena do ušiju.

Zaljubljeni par je prošle godine počeo zajedno da se pojavljuje na događajima, nakon toga su mediji zabeležili zaljubljene poglede i nežnosti koje su svima otkrile da se ljubav rodila.

Na Jeleninom “Instagramu”sve više se pojavljuju zajedničke fotografije na kojima oboje blistaju od sreće.

Glumica i producentkinja Jelena Veljača je u intervjuu za “Slobodnu Dalmaciju” otkrila kako im se ljubav desila spontano.

Pročitajte: Jelena Veljača - Kada je prava ljubav u pitanju na sve sam spremna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

 

-Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je Veljača nedavno.

- Briljantno je pametan, utešno iskren, nežan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga. Udala bih se i treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju - dodala je tada.

Podsetimo, da su Jelena i Vito u vezi otkriveno je sredinom septembra prošle godine.  Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Draženom Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene, Jeleni će ovo biti treći brak, prenosi hrvatski magazin "Story".

Komentari (0)

Loading