Celebrity News

STORY na proslavi Cecinog 48. rođendana! Pogledajte kako izgledaju Ražnatovići na trećoj žurki ovog meseca (FOTO)

Rođendan Cece Ražnatović proslavlja se tradicionalno u porodičnom domu u Ljutice Bogdana 3. A gosti su baš kao i uvek stigli tačno na vreme da upriliče, ovo treće po redu, slavlje porodice Ražnatović u samo mesec dana.

STORY na proslavi Cecinog 48. rođendana! Pogledajte kako izgledaju Ražnatovići na trećoj žurki ovog meseca (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović posvećeno je radila na organizaciji proslava rođendana, prvo svoje mezimice Anastasije, a potom i malenog Željka. Ipak, kada je njen četrdeset osmi rođendan u pitanju, odlučila se za nešto intimnije slavlje u porodičnom domu.

S obzirom da je prošle godine rođendan proslavljala u karantinu sa sinom Veljkom, Ceca se prilično obradovala ovogodišnjoj proslavi, pa je od ranog jutra radila na dekoraciji doma, ali i sređivanju sebe. Ovoga puta, ona je odabrala zelenu haljinu, koja savršeno ističe njene obline, dok je kosu podigla u visoki rep. Spremna, elegantna i nasmejana, Ceca je dočekala zvanice.

Pročitajte: Nemojte leto dočekati nespremni - Uz jelovnik Cece Ražnatović bićete tip top

Ata Images

 

Među prvima su stigli Žika Jakšić, Saša Matić sa suprugom Anđelom, Aco Pejović i mnogi drugi, na Cecinom rođendanu, rado viđeni gosti.

Anastasija, koja je majci rođendan čestitala među prvima, ovoga puta odabrala je crnu haljinu, dok je kosu uvila u afro lokne.

Treće, pomalo ležernije izdanje Anastasije i Cece pobralo je brojne komplimente, a slavljenica, koja ovaj rođendan proslavlja uz svog emotivnog izabranika, čini se, dugo nije bila srećnija.

Uz muziku i večeru gosti su se ludo zabavili, a onda je došao i najlepši trenutak. Ceca je zamislila želju i oduvala rođendanske svećice, dok je uz nju bio voljeni Bogdan.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading