Celebrity News

Sve je pucalo od ljubavi: Ova žena fudbalera bila je devojka Veljka Ražnatovića, a sada je otkrila i u kakvom su odnosu posle raskida

Bivša devojka Veljka Ražnatovića progovorila o njihovom odnosu danas, kada su oboje u srećnim brakovima...

Sve je pucalo od ljubavi: Ova žena fudbalera bila je devojka Veljka Ražnatovića, a sada je otkrila i u kakvom su odnosu posle raskida

O vezama Veljka Ražnatovića domaći mediji nisu prestali da pričaju, pa je tada Ana, koja je bila u ljubavi sa Cecinim sinom, često krasila naslovne strane novina. Ipak, ljubavi je došao kraj, ona je svoje srce poklonila Predragu Rajkoviću, a Veljko je sreću našao pored Bogdane Rodić.

Ana, koja od raskida nije govorila o odnosu sa Veljkom, sada se osvrnula na svoje veze pre braka i otkrila kakve odnose ima sa svojim bivšim momcima:

- I dalje sam prijatelj sa svim svojim bivšim momcima - rekla je i dodala da svoje prethodne izbore ne smatra pogrešnim:

- Ne vidim ništa ružno u time. Svi moji dosadašnji izbori su bili pravi. To sam birala i ponosim se time - istakla je ona za "Informer".

Pročitajte: Predrag Rajković ne krije svoju ljubav - Ana je sve o čemu sam maštao

Prošlost je ostavila iza sebe, a suprugu Predragu rodila je dva sina, Relju i Tadiju, koji su kruna velike ljubavi i ponos svojih roditelja.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading