Celebrity News

Haos na Tviteru: Suzana Mančić u seriji "Seks i grad"?

TV lice Suzana Mančić postala je glavna tema tviteraša koji smatraju da bi bila idealna za ulogu Samante u novom nastavku serije "Seks i grad".

Haos na Tviteru: Suzana Mančić u seriji "Seks i grad"?

Dok su fanovi širom sveta skandalizovani i tužni što u nastavku popularne serije neće biti ovog lika, Srbi su našli adekvatnu zamenu, i to u liku i delu voditeljke, pevačice, glumice Suzane Mančić.

Oni smatraju da bi čuvena "loto devojka" bila idealna za ulogu fatalne Samante. Na sve te ideje fanova reagovala je i Suzana:

- Holivud je surov, morala bih da skinem 20 kilograma, a to je sada stvarno nemoguća misija…

Pošto je Suzana plava, zgodna, seksepilna, vesela, sa optimističnim pogledom na svet, a kako je samo godinu dana starija od Kim Katral, ne čudi što je korisnike društvenih mreža inspirisala da je vide baš u ovoj ulozi.

- Zahvaljujem ljudima koji su me kandidovali za ulogu čuvene Samante, ali mislim da nam je zajednička samo frizura - kroz smeh kaže voditeljka.

Pročitajte: Uplašena Suzana Mančić u sred katastrofe - Padale bandere, drveće, sve se srušilo

- Fascinantno mi je što, iako uskoro punim 65 godina, i dalje zračim seksepilom, ali baš da budem Samanta - ne ide, mada priznajem da mi prija što me ljudi još doživljavaju kao seks simbol - iskrena je Mančićeva.

Posle 11 godina snima se nastavak legendarne serije Seks i grad, ali bez Samante Džons koju je glumila Kim Kantral.

- Svi smo oduševljeno gledali tu seriju i filmove, i to po više puta, ali bez Samante će to biti samo grad jer je ona unosila erotiku i seks u taj projekat - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading