Celebrity News

Jelisaveta i Teo zajedno u Beogradu! Romantično veče pored bazena, a povod je ON! (FOTO)

Jelisaveta i Miloš Teodosić već neko vreme zbog Miloševog poslovnog angažmana sa svojim mališanima žive u Bolonji, a sada je došao trenutak da konačno malo vremena sa Petrom i Bogdanom provedu u Beogradu.

Jelisaveta i Teo zajedno u Beogradu! Romantično veče pored bazena, a povod je ON! (FOTO)

Jelisaveta Orašanin pre nekoliko dana stigla je u Beograd kako bi se barem na neko vreme vratila svojim poslovnim obavezama, ali i provela vreme sa članovima porodice, kojih se veoma uželela. Ipak, mlada glumica nije dugo bila sama sa Petrom i Bogdanom, jer je zbog obaveza prema reprezentaciji Srbije, Miloš Teodosić stigao u Beograd.

Par je sada zvanično u Srbiji gde će boraviti u narednom periodu, a dok Jelisaveta i Miloš Teodosić rade, pomoć oko mališana pružiće im njihove porodice, koje ne kriju uzbuđenje.

Pročitajte: Slatko iznenađenje za Miloša Teodosića koje bi svako poželeo

Kako su posle duže vremena ponovo u Srbiji zajedno, došao je i trenutak da mama i tata konačno uživaju u provodu, pa su romantično veče proveli u dobroj zabavi na žurki pored bazena.

Instagram

 

Jelisaveta i Miloš naime bili su gosti na proslavi tridesetog rođendana Nemanje Nedovića. Sve je bilo upriličeno kao koktel parti, a dekoracija sa lampicama i balonima, ambijentu je dala posebnu, romantičnu atmosferu.

Pročitajte: Mina Milutinović i Nemanja Nedović - Želimo bar troje dece

Veče je obećavalo sjajan provod, a domaćin nije skidao osmeh sa lica.

Jelisaveta je na svom "Instagramu" podelila atmosferu sa rođendanske proslave, na kojoj su bili brojni prijatelji para Teodosić, a oni su uživali u provodu, srpskom vazduhu i jedno u drugom.

Komentari (0)

Loading