Celebrity News

Nije dugo patila: Ovo je novi izabranik Vedrane Rudan zbog kog se iznenada razvela! (FOTO)

Autor: | 23/06/2021

Udala se Vedrana Rudan – vest koju je objavila na svom blogu mnogi nisu uzimali za ozbiljno, jer je tek prošlo nekoliko nedelja od kako se razvela.

Nije dugo patila: Ovo je novi izabranik Vedrane Rudan zbog kog se iznenada razvela! (FOTO)

Kako poznata spisateljica često zbija šale na svoj račun, ni njeni fanovi nisu bili sigurni ni da li se zaista razvela, ili je sve stvar fikcije ili ideje za njenu novu knjigu.

Na svom dobro posećenom blogu je napisala da je za vreme "lockdown-a" zbog pandemije korona virusa otkrila da njen suprug i ona više nisu jedno za drugo. Vedrana je bila zaljubljena u torbe, a on u preventivne preglede kod raznih doktora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24sedam.rs (@24sedam.rs)

‒ Kada sam se jednog dana iz grada vratila sa sedam novih torbi, rekao mi je da patim od „torbatitisa“. Odgovorila sam: „Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni, ti dane provodiš na klinikama. Jedini si u gradu koji u privatnoj klinici ima popust.“ Odselio se u kuću pokojnih roditelja, a ja sam ostala u našoj ‒ napisala je Vedrana, ali razvod nije bio jedino iznenađenje koje nam je priredila, jer je istom prilikom najavila i venčanje.

Njen novi izabranik je potpuna suprotnost njenom bivšem mužu otkriva magazin “Hello!”.

Pročitajte: Vedrana Rudan šokirala u emisiji uživo i UVREDILA Željka pred Jovanom Joksimović! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

‒ Mlađi je 16 godina i pun života. Zaljubili smo se u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala u ljubičastu torbu. „Super je torba“, rekao je. Godinama me niko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kapirate? Koja dobra baza. Pa, da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo kod njega na piće, ostalo je istorija – opisala je Vedrana i dodala da će se venčanje održati u parku u Opatiji.

U svom stilu je čitaocima približila detalje ceremonije, čak je bacala i bidermajer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ona Magazin (@magazin.ona)

‒ Pop nas je pitao da li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo „da“. Moje cure su na nas bacale latice cveća koje su počupale u parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, koju je za ruku držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Osećala sam se poput Čerčila. Turistima sam pokazivala „V“. „V“ kao Vedrana i „V“ kao Viktorija.

Komentari (0)

Loading