Celebrity News

Kakva žena! Jelisaveta Orašanin vatreno bodrila Tea sa tribina (FOTO)

Jelisaveta Orašanin podržala Tea sa tribina i još jednom ponela titulu superžene!

Kakva žena! Jelisaveta Orašanin vatreno bodrila Tea sa tribina (FOTO)

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić jedan su od najintrigantnijih parova domaće javnosti. S obzirom na činjenicu da svoj odnos čuvaju od javnosti od početka romantične veze, postali su jedan od najmisterioznijih i najzanimljivijih parova.

U javnosti se retko pojavljuju zajedno, zajedničkih fotografija na društvenim mrežama gotovo da nemaju, a ipak imaju dvoje divne dece, skladan brak i odnos o kome se malo zna.

Međutim, sada je par konačno zajedno u Srbiji, a mediji budno prate svaki njihov korak, kako bi konačno otkrili da li u braku Teodosić - Orašanin vlada idila ili ipak ima sitnih razmirica.

Pročitajte: Konačno kod kuće - Prva fotografija Jelisavete Orašanin u Beogradu

Iako zajedničkih slika iz prestonice još uvek nema, Jelisaveta Orašanin stavila je tačku na nagađanja o njenom braku i još jednom pokazala koliko voli Miloša.

Jelisaveta je podržala Tea tokom jednog treninga reprezentacije Srbije, koja se marljivo sprema za predstojeće "Olimpijske igre". 

Instagram

 

Jelisaveta je pomno pratila trening, koji je kao kapiten tima vodio njen suprug, a od toga dana, objavila je i nekoliko fotografija, MVP-ja Evrokupa, koji sveže obrijan naporno treninra kako bi sa timom na Olimpijadi ostvario što bolje rezultate.

Komentari (0)

Loading