Celebrity News

Ovo niko ne bi uradio za svoju ženu! Pogledajte kakvo rođendansko iznenađenje je Nemanja Matić priredio supruzi Aleksandri (foto)

Supruga Nemanje Matića Aleksandra krajem marta napunila je 30 godina, što je proslavila u krugu članova najuže porodice. Ulazak u četvrtu deceniju atraktivna Ubljanka obeležila je ručkom u svom domu u Mančesteru, a za tu priliku od supruga je dobila prekrasan buket crvenih ruža i put u Dubai. Taman kada smo pomislili da je fudbaler ispunio sve želje svoje izabranice, on je uspeo još jednom da je iznenadi i to u rodnom Ubu.

Ovo niko ne bi uradio za svoju ženu! Pogledajte kakvo rođendansko iznenađenje je Nemanja Matić priredio supruzi Aleksandri (foto)

Naime, po povratku sa letovanja Nemanja, Aleksandra i njihovo troje mališana Filip, Tea i Anika doputovali su u Srbiju, gde su velikom žurkom još jednom obeležili Aleksandrin rođendan. Nemanja je tim povodom angažovao suprugine omiljene muzičare Nikolu Rokvića, Saleta Tropika, Jovanu Pajić, čime je uspeo još jednom da je iznenadi i veče joj učini nezaboravnim.

- Hvala svima na divnim poklonima i željama. Srećna sam u isto vreme zbunjena. Zar već 30.? - napisala je ona na "instagramu".

Pročitajte: Fudbaler Nemanja Matić podelio radosnu vest sa celim svetom! (foto)

Instagram

 

Sportista i njegova izabranica upoznali su se 2009. godine u Ubu i zavoleli dok je on još uvek bio samo slabo plaćeni fudbaler slovačkog FK Košice. Tog prvog susreta Aleksandra se s osmehom seća i nakon 12 godina i tvrdi da slava i bogatstvo Nemanju nisu promenili.

Instagram

 

- Nismo se smuvali prvi put kad smo izašli. On je morao da se vrati u Slovačku, a ja sam ostala na Ubu. Posle njegovog povratka izašli smo ponovo i onda me je pitao da mu budem devojka… Tada je počela naša bajka. Znam da će mnogi reći da ga idealizujem, ali verujte da je Nemanja ostao onaj stari, čvrsto na zemlji. Njegovi najbolji drugovi su i dalje na Ubu, tamo mu je i kum Mile Džepina - rekla je ona.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading