Celebrity News

Problemi u braku Nine Seničar? Manekenka već šest meseci razdvojena od supruga

Brak Nine Seničar čini se da je na klimavim nogama. Ako je suditi po tome da se već u januaru sa ćerkom Norom Grejs preselila u Srbiju i ne planira povratak za Ameriku, gde je skrojila porodično gnezdo sa glumcem Džejom Elisom, može se zaključiti da u bračnoj zajednici lepe Novosađanke postoje trzavice.

Problemi u braku Nine Seničar? Manekenka već šest meseci razdvojena od supruga

Budući da zbog koronavirusa manekena više od godinu i po dana nije posetila porodicu, nije nas začudilo što je s prvim popuštanjem mera spakovala kofere i sa ćerkom doputovala u rodni Novi Sad. Ipak, ono što nas je navelo na preispitivanje je to što je leto uveliko došlo, a Nina koja po navici u ovo neko doba sa suprugom uglavnom obilazi egzotične destinacije, još uvek sa prijateljicama vreme provodi na toplom plavom Dunavu.

Pročitajte: Preslatko: Nina Seničar pokazala ćerku, svi gledaju samo jedno (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Slabo je u ranijim svojim izlaganjima Nina pričala o odnosu sa izabrankom stoga ne možemo sa sigurnošću da znamo da li su za njihovu dužu razdvojenost krivi problemi od ranije, koji su samo kulminirali ili je došlo do novih trzavica, koje prete da emotivne partnere rastave na duže vreme.

 

Komentari (0)

Loading