Celebrity News

ČESTO ME MUČI ISTO PITANJE: Glumica Jelena Gavrilović otvoreno o svojim sumnjama i strahovima zbog posla kojim se bavi (VIDEO)

Glumica Jelena Gavrilović potpuno iskreno govori nam o izazovima svoje profesije.

ČESTO ME MUČI ISTO PITANJE: Glumica Jelena Gavrilović otvoreno o svojim sumnjama i strahovima zbog posla kojim se bavi (VIDEO)

Veliki broj poznatih ličnosti iz sveta dramskih umetnosti okupio se u petak u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu na komemoraciji preminulom filmskom stvaraocu Božidaru Boti Nikoliću, a glumica Jelena Gavrilović (38) bila je jedna od njih. Ovim povodom, razgovarali smo sa Jelenom i proverili kako su istaknuti umetnici poput Bote obeležili razvoj njene karijere ali i šta je nakon sve više odlazaka slavnih autora poruka koja ostaje mlađim naraštajima.

Pročitajte: Jelena Gavrilović: Dirljiv gest za prerano preminulog prijatelja

- Ostala je obaveza mlađim generacijama da pokušamo da napravimo, ako mogu tako skromno da kažem, makar deo onoga što su iza sebe ostavili velikani poput Božidara Bote Nikolića. Moramo da se obavežemo da ćemo dostojanstveno stajati na braniku umetnosti. Nekada moram da se zapitam da li se mi mlađi umetnici bavimo temama koje su ispravne, da li žudimo da se bavimo filmom ili ipak nekm drugim stvarima. Zato se stalno pitam ko će nam ostati i nadam se da su ti što ostaju svesni da će morati da opravdaju poverenje koje im je ukazano jer se bave ovim poslom. Navijam za nove generacije i znam da ćemo nekako naći način da ispunimo ono što nam je zadato - rekla nam je Jelena, a šta je poručila o svojim planovima za leto pogledajte u razgovoru iznad.

Komentari (0)

Loading