Celebrity News

Do sada neotkriveni detalji ljubavi: Dečko Lidije Vukićević je on!

Dečko Lidije Vukićević, znatno je mlađi, ali glumici to ne predstavlja nikakv problem. U strasnoj romansi uživa već neko vreme, a sada je o partneru otkrila do sada nepoznate detalje.

Do sada neotkriveni detalji ljubavi: Dečko Lidije Vukićević je on!

Luka Šarac

Jedna od najlepših žena sa naše scene, glumica Lidija Vukićević, uplovila je romansu sa deset godina mlađim slikarom, Italijanom. Njih dvoje uživaju u ljubavnoj idili, a glumica ne krije svoju zaljubljenost, te otkriva na koji način funkcioniše njihova veza na daljinu.

Pročitajte: Lidija Vukićević svojim izgledom žari i pali, a i njena sestra je prava dama (FOTO)

- Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam - rekla je glumica za "Gloriju" .

Takođe, Lidija je za naš magazin nedavno priznala da joj je mlađi partner uneo radost u život, te i da su na sličnim talasnim dužinama:

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - zaključila je Lidija.

 

Komentari (0)

Loading