Celebrity News

Senzacionalno! Nova fotografija Duška Tošića glavna tema na društvenim mrežama

Fotografija Duška Tošića ne prestaje da se komentariše, a evo šta je razlog.

Senzacionalno! Nova fotografija Duška Tošića glavna tema na društvenim mrežama

Boško Karanović

Nova fotografija koju je Duško Tošić podelio na svom "Instagramu" podigla je prašinu na društvenim mrežama, a osim što se komplimenti na račun zgodnog supruga Jelene Karleuše nižu, jedna stvar nije prošla ne primećena.

Naime, stil Duška Tošića ne prestaje da se komentariše, a u njegovom nepogrešivom modnom odabiru zasigurno je prisutan i mudar modni savet supruge Jelene.

Novom fotografijom Duško je još jednom pokazao da "odelo ne čini čoveka", ali da itekako utiče na utisak koji on ostavlja na okolinu.

Pročitajte: Iznenadićete se gde je viđen Duško Tošić dok Jelena snima Zvezde Granda! (FOTO)

Instagram

 

U savršeno krojenom teget odelu, karo dezena, Duško je izgledao besprekorno, a kombinacija nešto nežnije plave košulje sa odelom, koje mu savršeno pristaje, dodatno je pojačala utisak.

Duško Tošić održao je jednostavnu modnu lekciju mnogim muškarcima, a to je da držanje i dobro ukrojeno odelo o vama šalju jednu poruku - vi ste muškarac koji osvaja! A sudeći po njegovoj borbi da pre trinaest godina osvoji Jelenu Karleušu, on to zasigurno jeste, jer tada nedostižna Diva, uz upornost i šarm, postala je njegova supruga.

Komentari (0)

Loading