Celebrity News

Senzacionalno! Nova fotografija Duška Tošića glavna tema na društvenim mrežama

Fotografija Duška Tošića ne prestaje da se komentariše, a evo šta je razlog.

Senzacionalno! Nova fotografija Duška Tošića glavna tema na društvenim mrežama

Nova fotografija koju je Duško Tošić podelio na svom "Instagramu" podigla je prašinu na društvenim mrežama, a osim što se komplimenti na račun zgodnog supruga Jelene Karleuše nižu, jedna stvar nije prošla ne primećena.

Naime, stil Duška Tošića ne prestaje da se komentariše, a u njegovom nepogrešivom modnom odabiru zasigurno je prisutan i mudar modni savet supruge Jelene.

Novom fotografijom Duško je još jednom pokazao da "odelo ne čini čoveka", ali da itekako utiče na utisak koji on ostavlja na okolinu.

Pročitajte: Iznenadićete se gde je viđen Duško Tošić dok Jelena snima Zvezde Granda! (FOTO)

Instagram

 

U savršeno krojenom teget odelu, karo dezena, Duško je izgledao besprekorno, a kombinacija nešto nežnije plave košulje sa odelom, koje mu savršeno pristaje, dodatno je pojačala utisak.

Duško Tošić održao je jednostavnu modnu lekciju mnogim muškarcima, a to je da držanje i dobro ukrojeno odelo o vama šalju jednu poruku - vi ste muškarac koji osvaja! A sudeći po njegovoj borbi da pre trinaest godina osvoji Jelenu Karleušu, on to zasigurno jeste, jer tada nedostižna Diva, uz upornost i šarm, postala je njegova supruga.

Komentari (0)

Loading