Celebrity News

NEOČEKIVANA LJUBAV Dragane Mićalović: Evo u koga je glumica sada zaljubljena

Dragana Mićalović pronašla je novu ili se vratila staroj ljubavi.

NEOČEKIVANA LJUBAV Dragane Mićalović: Evo u koga je glumica sada zaljubljena

Poslednje što je domaća javnost mogla da čuje o emotivnom životu glumice Dragane Mićalović (30) bila je vest od pre par meseci koja, nažalost, obaveštava da je lepa Leskovčanka raskinula svoju vezu sa biznismenom Stevanom Purićem. I šta se dogodilo u narednoj epizodi te drame, pitaju se oni kojima je glumica najlepša kada je zaljubljena i koji bi voleli da igra sudbine preduzme neki novi korak... Međutim, kako je ona sama poručila, neko vreme namerava da ostane u singl statusu koji joj još uvek prija i u kom jedino može da se oporavi od prethodnog iskustva ali i pronađe snagu za ona koja je tek očekuju. Ali, razvoj Draganine ljubavne situacije ipak nije krenuo u tako jednostavnom pravcu, pa možemo reći da je novu ljubav Gaga ipak već pronašla, ili još bolje, da se vratila onoj staroj.

 

 

Za sve one koji su verovali da sloboda i ljubav ne mogu da idu pod ruku, Dragana ima snažan demanti. Ona je nedavno pokazala svojim pratiocima na društvenim mrežama da je zaljubljena upravo u bića koja slobodu simbolizuju, a to su predivni, neustrašivi i graciozni konji. Ova neočekivana ljubav Mićalovićke pokazala se kao nešto što je najviše ispunjava u ovim danima, a osmeh na njenom licu dok se nalazi u blizini ovih životinja najbolje govori za sebe. Glumica se, naime, obrela na jednom ranču u Umčarima gde je pozirala za jedno fotografisanje, ali malo je reći da su tom prilikom posao i zadovoljstvo najbolje našli zajedničku putanju.

Pročitajte: Story EKSKLUZIVNO saznaje: Kraj ljubavi Dragane Mićalović i Stevana Purića

 

 

- Ne mogu govoriti, ali znam dobro slušati. Zato, molim te, pričaj nekad sa mnom. Iako ne razumem tvoje reči, znam tvoj glas, i neka on ponekad bude namenjen samo meni - citirala je Dragana tekst koji je inspirisan upravo konjima i pokazala svoju privrženost. Nije to ni jedini put da se u svojim obraćanjima služi tekstom posvećenim ovoj njenoj ljubavi.

- Srce moje galopirajuće, moj trkački konju, pobedniče na trkama, munjo moja intimna, slavim te - napisala je Dragana ispod jedne svoje objave na društvenoj mreži "Instagram".

Glumica je ovih dana izuzetno vredna, te snima novu sezonu serije "Igra sudbine", ali publika će biti iznenađena i nekim njenim novim projektima čim bude nastupila jesen. Možda tada nastupe i neke promene na emotivnom planu.

Komentari (0)

Loading