Celebrity News

Lepota Sanje Kužet nadaleko je čuvena, a tek da vidite kako izgleda njena sestra (FOTO)

Sestra Sanje Kužet, Sandra, ne pojavljuje se često u javnosti, a trenutno provodi vreme sa Sanjom na odmoru u Grčkoj, gde su nerazdvojne.

Lepota Sanje Kužet nadaleko je čuvena, a tek da vidite kako izgleda njena sestra (FOTO)

Voditeljka Sanja Kužet, važi za jednu od najistaknutijih lepotica sa naše javne scene, a za njom nimalo ne zaostaje ni njena starija, rođena sestra Sandra Kužet.

Naime, njih dve su otputovale na zajednički odmor na Sitoniju, u Grčkoj, gde se odmaraju i provode zajedničko vreme daleko od očiju javnosti. O tome svedeče i fotografije i video snimci koje Sanja neretko postavlja na svoj "Instagram" , a sudeći po fotografiji koju je objavila sa sestrom čini se da sa Sandrom ima besprekoran odnos.

Pročitajte: Pokušao je da pobegne od fotoaparata, ali nije uspeo! Pogledajte kakav je FRAJER izabranik Sanje Kužet (FOTO)

Instagram

 

Sandra i Sanja provodile su vreme družeći se i igrajući u bazenu, te su se opustile i potrudile da izvuku maksimum iz svog odmora, a i zajedničkog vremena.

Takođe, Sanja i Sandra rođene sestre, fizički nemaju previše sličnosti. Sanja je vatrena brineta, a Sandra atraktivna plavuša. Ono što je evidentno jeste da obe sestre Kužet imaju dobru genetiku, koja se vidi na osnovu njihove savršene linije, kao i i lepote kojom plene i oduševljavaju.

 

 

Komentari (0)

Loading