Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo? Emina prvi put posle raskida sa Sadetinom u muškom društvu na letovanju! (FOTO)

Dečko Emine Jahović, od njenog razovda sa Mustafom, ne prestaje da zanima javnost. Da li je emotivno ispunjena, ili ne, pevačica uglavnom krije, a jedino vezu sa uglednim biznismenom Sadetinom Saranom, obelodanila je javnosti. Nakon kraha te ljubavi potpuno se povukla...

Da li mi to dobro vidimo? Emina prvi put posle raskida sa Sadetinom u muškom društvu na letovanju! (FOTO)

Lepa, uspešna i jaka žena, Emina Jahović kroz život ide sama, kako bi svojim sinovima Jamanu i Javuzu obezbedila svetlu budućnost. Ipak, čini se da je zbog toga u poslednje vreme zapostavila svoje emocije, ili se samo trudi da od javnosti sakrije svoj emotivni status.

Poslednji dečko Emine Jahović, koji je javnosti bio poznat je ugledni turski biznismen Sadetin Saran, a kada je do kraha ljubavi došlo, čini se da je Emina odlučila da svoj emotivni život vodi daleko od radoznalih pogleda i učinila je sve da javnost misli kako je već dugo sama.

Ipak, jedna fotografija na njenom "Instagramu" podigla je prašinu. Naime, od raskida sa Sadetinom, ona je prvi put na letovanju uslikana u muškom društvu.

Pročitajte: Kao da Emina nije postojala - Bivši muž Emine Jahović uputio novoj devojci šokantnu poruku (FOTO)

Instagram

 

Iako je u opisu fotografije napisala da je reč o njenim dugogodišnjim prijateljima iz Novog Pazara, bilo je onih koji su se ponadali da je jedan od trojice preplanulih frajera, novi emotivni partner Emine Jahović. Da li je tako, ili je reč samo o prijateljstvu vreme će pokazati, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dan, kada će Emina konačno progovoriti o svom emotivnom statusu i predstaviti novog partnera, koji joj ulepšava život.

Komentari (0)

Loading