Celebrity News

Da se nikad ne zaboravi: Porodila se Milica Janketić! Sinu dala očevo ime

Porodila se Milica Janketić i na svet donela zdravog dečaka, kome su ona i njen suprug dali ime po glumačkoj legendi Miši Janketiću, pokojnom ocu, mlade glumice.

Da se nikad ne zaboravi: Porodila se Milica Janketić! Sinu dala očevo ime

Glumica Milica Janketić porodila se juče, a na društvenim mrežama, lepe vesti podelila je njena mama Svjetlana Knežević, takođe glumica.

- Divnog li dana, 5. jula 2021. Milica i Dule postali su roditelji, a ja baka po četvrti put. Dobro nam došao, Mihailo - Napisala je ona na "Instagramu". 

2020. godine, Milica je svom izabraniku Dušanu izgovorila sudbonosno "Da", a vest da je u drugom stanju podelila je sa javnošću u poodmakloj trudnoći.

Dečak će nositi ime svog dede Mihaila Miše Janketića, otkrila je jednom prilikom glumica za naš magazin:

‒ Nazvaćemo ga Mihailo po mom pokojnom ocu. Volim to ime jer ima divno značenje – ko je kao Bog. Lepo je da mi sin nosi ime po dedi.

Pročitajte: Venčanje u doba korone - Najlepši dan u životu Milice Janketić (FOTO)

‒ Podrazumeva se da mi je žao što nije tu. Ne prođe nijedan trenutak a da ne pomislim na njega. Divno bi bilo da moje dete može da odrasta uz deku, međutim, na neke stvari nije moguće uticati. Svi u porodici potrudićemo se da Mihailo dedu upozna na druge načine: kroz filmove i serije, porodične albume i sećanja... Potrudiću se da od samog početka, na ovaj ili onaj način, bude prisutan u njegovom životu - rekla nam je tada.

Komentari (0)

Loading