Celebrity News

OTKRIVAMO detalje luksuznog krstarenja Đorđa Kuljića i Anastasije Ražnatović! O ovakvom odmoru svi maštaju

Letovanje Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića predstavlja pravu avanturu, u kojoj zaljubljeni par ne prestaje da uživa...

OTKRIVAMO detalje luksuznog krstarenja Đorđa Kuljića i Anastasije Ražnatović! O ovakvom odmoru svi maštaju

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić iza sebe imaju iscrpljujuć period. Naime, osim konstantnih priprema za useljenje u zajednički stan u Beogradu, mladi biznismen imao je puno posla, dok je Anastasija vredno radila na svojim novim pesmama, koje na "YouTube-u" već broje milionske preglede.

Sada kada je sezona porodičnih slavlja Ražnatovića završena, letovanje Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića može da počne.

Pročitajte: OČEKIVALO SE! Anastasija podelila lepe vesti, stižu ČESTITKE sa svih strana! (FOTO)

Naime, pevačica se pre nekoliko dana na svom "Instagramu" javila sa aerodroma, ali destincaija na koju putuje, njenim pratiocima nije bila poznata, baš kao ni to ko će joj tokom ovog putovanja praviti društvo.

Ipak, "Story" otkriva da je mlada zvezda na zasluženi odmor otputovala sa svojim voljenim dečkom Đorđem Kuljićem, a vreme koje provode na luksuznom krstarenju obeležiće nezaboravan provod.

Letovanje Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića je doslovno sve što se može poželeti. Naime, par se ukrcao na luksuzni brod koji obilazi grčka i turska ostrva, pa se zaljubljeni par svakog jutra budi na novoj destinaciji.

Sinoć je brod kojim krstare Anastasija i Đorđe pristao u turskom letovalištu D Maris, gde par provodi nezaboravno vreme na suncem okupanim plažama.

 

Komentari (0)

Loading