Celebrity News

KONAČNO fotografija: Melanija i Donald Tramp viđeni u javnosti posle 6 meseci, OVO je dokaz kakav je zaista njihov brak

Razvod Melanije i Donalda Trampa počeo je da se provlači kao tema u svetskim medijima, još i pre nego što se predsednički mandat Donalda Trampa okončao. Naime, neki su tvrdili da Melanija kuje pakleni plan da mu uzme novac i ostavi ga, sada kada više nije prva dama Sjedinjenih Američkih Država. Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama, istina je daleko od toga...

KONAČNO fotografija: Melanija i Donald Tramp viđeni u javnosti posle 6 meseci, OVO je dokaz kakav je zaista njihov brak

Još od inauguracije Džoa Bajdena, svetski mediji nisu prestali da postavljaju jedno pitanje - šta će biti sa brakom Melanije i Donalda Trampa. I dok jedni misle da je braku došao kraj, ima i onih koji veruju da će Melanija dostojanstveno nastaviti da stoji uz svog supruga.

Razvod Melanije i Donalda Trampa, često je bio tema nagađanja u tabloidima, dok su detalje njihovog braka iznosili saradnici, prijatelji i ljudi, koji im očigledno nisu želeli mnogo dobrog. Ipak, sudeći po poslednjim fotografijama supružnika, razvod im nije ni u planu.

Naime, paparaci su posle dugih šest meseci fotografisali Donalda i Melaniju na romantičnoj večeri.

Pročitajte: Razvod Melanije i Donalda Trampa više nije tajna - Fotografija otkrila sve

Fotografiju para na društvenim mrežama, objavio je i autor knjige "The Final Days of the Trump Presidency", koji je delove svoje knjige otkrio "The Times-u".

Upravo Mišel Vulf otkriva da se Melanija i Donald često mogu videti na zajedničkim večerama u restoranima, a da se tada njihov sto odvaja od stolova ostalih gostiju, kako bi imali privatnost. Sa druge strane, Vulf se pita, da li je njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti samo maska za probleme koje njihov odnos krije, ili su zaista srećni jedno pored drugog, bez obzira na napise, koji mesecima pune novinske strane.

 

Komentari (0)

Loading