Celebrity News

EKSKLUZIVNO: Breskvicin novi dečko je NABILDOVAN I OPASAN, nimalo ne liči na Voyage-a! Evo o kome se radi (FOTO)

Novi dečko Anđele Ignjatović Breskvice, ne prestaje da intrigira medije. Još od kada su ona i Mihajlo Veruović Voyage na svoju ljubav stavili tačku, mediji su Anđelu povezivali sa brojnim poznatim muškarcima, a poslednji u nizu bio je i Igor Kojić. Međutim, nove fotografije koje kruže društvenim mrežama, pokazuju, ko je momak, koji je zapravo osvojio mladu Anđelu.

EKSKLUZIVNO: Breskvicin novi dečko je NABILDOVAN I OPASAN, nimalo ne liči na Voyage-a! Evo o kome se radi (FOTO)

Početkom ove godine, medije je snažno potresla vest o raskidu Voyage-a i Breskvice, ipak, ono što je tada javnost najviše zaintrigiralo je njihova odluka da razlog kraha ljubavi sačuvaju samo za sebe.

I dok je sa jedne strane Mihajlo o Anđeli govorio samo najlepše, ona je njemu posvetila pesmu Bon Voyage i ne samo da je na neki način obelodanila problem koji su imali, već mu je doslovno poželela srećan put.

Na fan stranicama, koje mladi par na "Instagramu" ima pojavile su se fotografije, koje svedoče da je Anđela krenula dalje.

Novi dečko Anđele Ignjatović, sušta je suprotnost Mihajlu. On izgleda opasno, nabildovano i zaštitnički nastrojeno, a čini se da mu je Anđela prilagodila i svoj modni stil.

Pročitajte: Uhvaćena? Milica Pavlović lajkovala golišavu fotku OVOG popularnog kolege! (foto)

Instagram

 

Naime, Breskvica, koju je gotovo nemoguće videti bez savršenog modnog odabira, sa dečkom je fotografisana na ulici, a tom prilikom oboje su bili odeveni u trenerku. Osim što su u javnosti fotografisani zajedno, "uhvaćeni" su i kako razmenjuju nežnosti, što bi značilo da je Anđela definitivno zaboravila Voyage-a i krenula dalje, putem nove ljubavi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading