Celebrity News

Gradonačelnik Banja Luke nije prvi poznati dečko Kristine Beronje, bila je u vezi sa sinom OVE poznate PEVAČICE!

Devojka Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banja Luke, na crvenom tepihu Banja Luka Festa privukla je mnogo pažnje. Studentkinja iz Beograda, kako pišu tamošnji mediji, domaćoj javnosti ipak nije nepoznata.

Gradonačelnik Banja Luke nije prvi poznati dečko Kristine Beronje, bila je u vezi sa sinom OVE poznate PEVAČICE!

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, na Banja Luka Festu prvi put je javnosti predstavio svoju izabranicu, koju je, kako tamošnji mediji prenose, upoznao putem društvenih mreža.

Atraktivna brineta, damskog držanja i raskošne lepote, pobrala je brojne pohvale modnih kritičara. Studentkinja iz Beograda, devojka Draška Stanivukovića je mlada Kristina Beronja, koja domaćoj javnosti nije nepoznata.

Pročitajte: Zgodni gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pokazao novu devojku, CEO REGION bruji o njima! Evo ko je ona (FOTO)

Ata Images

 

Pre nego što je osvojila srce Draška Stanivukovića, Kristina je ljubila sina naše poznate pevačice. 

Naime, pre nego što je na ludi kamen stao sa Bogdanom Ražnatović i konačno se skrasio, Veljko Ražnatović imao je buran emotivni život. Spisak njegovih bivših devojaka malo je duži, a na njemu se, kako kaže izvor za naš portal našla i studentkinja Fakulteta za medije i komunikaciju, Kristina Beronja.

Veza Veljka Ražnatovića i sadašnje devojke Draška Stanivukovića bila je kratkog daha, jer su tada oboje bili veoma mladi, a kako će se njena romansa sa gradonačelnikom Banja Luke, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading