Celebrity News

"Dok nju nisam sreo, nisam bio stabilan": Upoznajte Nikolinu, verenicu Alekse Balaševića koja mu je promenila život iz korena

Sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića još čeka dan kada će se venčati sa svojom izabranicom.

"Dok nju nisam sreo, nisam bio stabilan": Upoznajte Nikolinu, verenicu Alekse Balaševića koja mu je promenila život iz korena

Da li je iko sumnjao da sin jednog Đorđa Balaševića u sebi neće imati makar deo gena za romantiku koji su proslavili preminulog kantautora? Danas se Aleksa Balašević (27) može pohvaliti ne samo da je od oca nasledio taj važan faktor za osvajanje ženskog srca, već i da je pomenuti kvalitet na sopstveni način unapredio, usmerio ga u pravcu sopstvenih životnih shvatanja i želja - kroz religiju. On se, naime, verio sa svojom izabranicom Nikolinom pre više od godinu i po dana ali je to učinio po strogim pravilima pravoslavne vere što je smatrao ujedno romantičnim i jedino ispravnim. Srećan je što je pronašao partnerku koja, verovatno među retkima, jednako dobro pronalazi smisao u ideji mladog Balaševića.

Petar Đorđević

 

Aleksa je svoju izabranicu zaprosio u Nazaretu, za šta je dugo čekao blagoslov Patrijaršije, ali sve što se čeka na kraju se isplati.

- Nekoliko meseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro - izjavio je Aleksa neposredno po obavljanju veridbe krajem 2019. godine, neposredno pred sam početak pandemije koronavirusa zbog čega se venčanje do današnjeg dana još uvek nije održalo. Ipak još tada je imao tačnu zamisao kako bi voleo da venčanje sa Nikolinom izgleda, pa su pripreme verovatno odavno obaveljene, iako se u međuvremenu desila tužna promena, Đoletova smrt.

Pročitajte: Bol ne prolazi: Aleksa Balašević oglasio se prvi put nakon očeve smrti (foto)

Instagram

 

- Venčanje će biti ni skromno, ni raskošno, već onakvo kako bi svadba hadžije i hadžinice trebalo da izgleda - kratko je to opisao Aleksa, koji se bavi glumom ali i organizacijom regionalnih MMA borbi "Megdan". Nikolina je, kako je Aleksa to na svoj način opisao, žena koja je u njegov život stigla da ga promeni iz korena.

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće u nemirnu Palestinu, ali i na Bahame - ispričao je Aleksa koji bi pored osećaja za romantiku koji je nasledio od tate, voleo da jednako bude srećan poput Đorđa u pronalasku ljubavi za ceo život.

Pročitajte: Dirljiva ispovest Alekse Balaševića: Osećam veliku prisutnost svog oca (VIDEO)

Instagram

 

- Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih - rekao je Aleksa.

Komentari (1)

Loading
Gru

00:39 11.07.2021

Srecno Aleksa sa tom divnom devojkom....cuvaj je ,retke su takve.