Celebrity News

Ovako živi pravi džet-set: Dragana Mirković helikopterom sletela u Sen Trope! A tek da vidite haljinu! (FOTO)

Haljina Dragane Mirković podigla je prašinu, kada je pevačica na "Instagram" storiju objavila fotografiju, na kojoj pozira ispred helikoptera. Dragana, koja živi život, na kome bi joj mnogi pozavideli, stigla je u Sen Trope, a haljinom je oduševila pratioce.

Ovako živi pravi džet-set: Dragana Mirković helikopterom sletela u Sen Trope! A tek da vidite haljinu! (FOTO)

Pevačica, koja je do nedavno vreme provodila na odmoru u Italiji, jahtu je zamenila helikopterom i stigla je u Sen Trope, gde nastavlja svoj luksuzni odmor. 

Poput svetskih zvezda, Dragana se ukrcala u helikopter i najavila svoju sledeću destinaciju. U suncem okupan Sen Trope, stigla je u do sada neviđenom izdanju, i podigla prašinu na društvenim mrežama.

Pročitajte: Posle porodične tragedije, Dragana Mirković ponovo srećna! Za osmeh na licu krivi su oni!

Instagram

 

Haljina Dragane Mirković odmah je mnogima "zapala za oko". Uska, do poda duga, teget haljina, savršeno je pratila liniju njenog tela, pa su mnogi prokomentarisali, da Dragana odavno nije bolje izgledala. 

Bilo je i onih koji smatraju, da Dragana treba da ostane dosledna ovom sofisticiranom stilu, koji priliči dami, kao što je ona. A sve u svemu, haljina je u senku bacila luksuzno putovanje i postala zvezda dana.

Instagram

 

Dragana, koja je nedavno imala veliku porodičnu tragediju, sada ipak uspeva da na lice navuče po koji osmeh, zbog čega je fanovi još više podržavaju da u ovom spektakularnom letovanju ne prestaje da uživa.

Komentari (0)

Loading