Celebrity News

Drama! Marina otkriva šokantne detalje: Darko ne viđa i ne izdržava dete! Prijaviću njegovu devojku Centru za socijalni rad

Sukob Marine Gagić i Darka Lazića kulminirao je posle šokantne izjave njegove nove emotivne izabranice.

Drama! Marina otkriva šokantne detalje: Darko ne viđa i ne izdržava dete! Prijaviću njegovu devojku Centru za socijalni rad

Sukob Marine Gagić i Darka Lazića doživeo je svoj vrhunac, kada je njegova nova devojka Barbara Bobak, za "Svet" izjavila da je sin Darka Lazića, prilikom jednog video poziva oslovio sa "mama". Nakon ove izjave, Marina Gagić iznela je šokantne detalje odnosa sa Darkom.

Marina je naime otkrila da Darko sina viđa retko, pa da su šanse da ga njegova devojka viđa male, a da bi njenom izjavom trebalo da se pozabavi Centar za socijalni rad.

Instagram

 

- Ako je zaista ona izjavila to, sigurno će Centar za socijalni rad morati da reaguje. Njenu izjavu sam videla, pitala sam Darka da li je istina to, ne sme da mi odgovori - rekla je za "Telegraf Jetset" i dodala:

- Mislim da je ovo sramota izjaviti i, opet kažem, prijaviću ovo Centru za socijalni rad. Ove izjave su pogubne za dečju psihu.

Ujedno, Marina je otkrila i koliko računa Darko vodi o sinu.

Pročitajte: Posle napisa o prevari, reći će mu DA - Darko i Marina do venčanja broje sitno

- Aleksej ne provodi vreme ni sa Darkom, a ne sa njom - rekla je i otkrila da je Darko sina video pre dva meseca.

Marina je ujedno otkrila i da joj oko Alekseja, Darko čak ni finansijski ne pomaže.

- Ne, samo zahvaljujući mojoj porodici Alekseju ništa ne fali.

 

Komentari (0)

Loading