Celebrity News

Sve za svoje dečake: Nataša Pavlović mlađem sinu priredila nezaboravno iznenađenje (FOTO)

Sin Nataše Pavlović, Jan, oduvao je četvrtu svećicu na rođendanskoj torti, a iznenađenje koje mu je tim povodom mama priredila veoma je obradovalo dečaka.

Sve za svoje dečake: Nataša Pavlović mlađem sinu priredila nezaboravno iznenađenje (FOTO)

Osim što je već sezonama njena emisija "Praktična žena" veoma uspešna, Nataša Pavlović može se pohvaliti i da je posvećena supruga i majka dečacima, Olegu (11) i Janu (4).

Iako njen posao često zahteva da se potpuno posveti ona ističe da joj je od velike važnosti da između posla i porodice napravi balans, kako nijedna strana ne bi trpela.

- Često mi padne na pamet da napustim posao i pomislim da se samo posvetim porodici. Toliko volim da provodim vremena sa svojom decom i suprugom a imam i veliki broj prijatelja, tako da mi socijalni život ne bi manjkao. Međutim, obožavam ovaj posao tako da i kada bih se odlučuila da ga napustim, verovatno bih nakon nekoliko meseci zažalila zbog te odluke. Za sada sve balansiram i imam dobru organizaciju - rekla je za "Puls Online".

Pročitajte: Nataša Pavlović je praktična žena - Istovremeno kuva, ispituje starijeg sina i igra se sa mlađim

Ipak, kada nastupi letnja sezona i snimanje emisije stopira se do septembra, Nataša se potpuno posvećuje sinovima i suprugu. Baš to je i sada slučaj, pa je porodica odlučila da neko vreme jedni u drugima uživaju na zajedničkom odmoru.

Baš na moru, u vreme su rođendana malog Jana, pa je praktična žena odlučila da za svog mališana napravi rođendansko iznenađenje. Svećica i torta ni ovoga puta nisu izostale, a iako je želju zamislio daleko od kuće, zagrljaji najbližih bili su tu.

Emotivne trenutke objavila je na svom "Instagramu", a sin Nataše Pavlović zamislio je rođendansku želju, oduvao svećice i nije krio radost.

Instagram

 

- Morski, slatki, četvrti - napisala je uz fotografije Nataša.

Komentari (0)

Loading