Celebrity News

VIŠE JE NE KRIJE: Ovo je devojka zbog koje se Mašan Lekić razveo od Mire

Devojka Mašana Lekića više nije tajna. Iako je svoj ljubavni život od razvoda sa Mirom krio, sada je konačno odlučio da pokaže svoju mladu izabranicu.

VIŠE JE NE KRIJE: Ovo je devojka zbog koje se Mašan Lekić razveo od Mire

Voditelj Mašan Lekić poznat je kao neko ko ne deli svoju intimu javno, te do sada nije predstavio javnosti svoju izabranicu Kristinu Nikolić sa kojom je početkom ove godine dobio dete. Mašan i Kristina više se ne skrivaju od budnog oka medija, a nakon fotografije koja je nastala na slavlju koje su tajno upriličili za dete, javnosti je konačno poznato kako Kristina izgleda. 

Naime, sudeći po fotografiji koju je voditelj postavio na "Instagram", Kristini i njemu "cvetaju ruže", zaljubljeni su i nasmejani, a to više ne kriju. Devojka Mašana Lekića prosto blista i veoma je prisna sa voditeljom, a privukla je i pažnju svih njegovih pratilaca na društvenim mrežama koji su ostavili mnoštvo komentara ispod njihove fotografije.

Pročitajte: Konačno progovorio o svom turbulentnom ljubavnom životu - Evo šta Mašan Lekić sad priželjkuje

Inače, Mašan se u tajnosti razveo od tadašnje supruge Mire prošle godine, na opšte iznenađenje svih, a vreme nije gubio te je ubrzo pronašao Kristinu i sa njom dobio devojčicu Zoi.

Komentari (0)

Loading