Celebrity News

Trudna Šeherezada otkrila ime za ćerku SNAŽNOG značenja!

Trudna Berguzar Korel sa svojim suprugom glumcem Halitom Ergenčom očekuje treće dete, devojčicu kojoj će dati ime sa dugom tradicijom.

Trudna Šeherezada otkrila ime za ćerku SNAŽNOG značenja!

Popularna turska glumica Berguzar Korel, u našem narodu poznatija kao Šeherezada, postaće majka devojčice. Berguzar i Halit Ergenč očekuju treće dete, a s ozbirom na to da je Šeherezada priželjkivala devojčicu, još je tokom druge trudnoće smislila ime za ćerku.

Trudna Berguzar Korel objavila je dirljivu fotografiju na "Instagramu" koja je obišla čitav svet i raznežila njene mnogobrojne obožavatelje. Naime, ona i njen suprug pozirali su ispred kamere ispunjeni nežnošću a Šeherezada je napisala ispod fotografije kako će nazvati ćerku.

Pročitajte: Berguzar Korel iskreno progovorila o komplikacijama u trećoj trudnoći!

- Jutarnja kafa sa Lejlom - napisala je glumica i izazvala lavinu komentara ispod fotografije.

Lejla je ime koje ima snažne korene i potiče od arapskog "lajla" , a znači "kći sjajne noći" , "ona koja osvetljava tamu", "zvezda" .

Inače, Berguzar je pre nekoliko dana turskim medijima opisala kako se oseća.

– Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama, jer znate šta vas čeka, ali u drugim je mnogo teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. Ali, to su slatke muke – ispričala je glumica sa osmehom, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading