Celebrity News

Odale je paparaco fotografije: Verenica Kristijana Ronalda trudna?

Trudna Heorhina Rodrigez - bruje svetski mediji, od kada su se pojavile paparaco fotografije, na kojima se čini da verenica Kristijana Ronalda ima trudnički stomačić.

Odale je paparaco fotografije: Verenica Kristijana Ronalda trudna?

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez sa četvoro mališana ovog leta uživaju na obali Madeire, nadomak Portugala. Porodični momenti ispunjavaju ovo letovanje, a par se trudi da što više vremena bude sakriven od objektiva i uživa u svojoj intimi.

Ipak, nakon što su se pojavile paparaco fotografije sa porodičnog letovanja, svetskim medijima je kao bomba odjeknula vest - Heorhina Rodrigez trudna.

Pročitajte: Nesreća koja je poremetila sve - Ronaldo i Georgina van sebe, angažovali najbolje lekare u Španiji

Profimedia

 

Iako je izabranica Kristijana Ronalda poznata po svojim bujnim oblinama, oduvek je bila kao izvajana, pa joj se stomak gotovo nikad nije nazirao. Ipak, na pomenutim fotografijama, Heorhini se nazire stomačić, za koji su mnogi fanovi pomislili da je trudnički i da u porodicu slavnog para stiže još jedan član. 

Iako su fanovi na njenom instagramu već komentarisali lepe vesti i oduševljeno čestitali, ona se nije oglašavala, a da li će porodica Kristijana Ronalda postati bogatija za još jednog člana ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading