Celebrity News

Bajka duga 16 godina: Ovako je Ivana Berendika izgledala na dan svog venčanja (FOTO)

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk u skladnom su braku već 16 godina, a njihova ljubav postala je još veća kada su se posle 11 godina ljubavi ostvarili u ulozi roditelja.

Bajka duga 16 godina: Ovako je Ivana Berendika izgledala na dan svog venčanja (FOTO)

Nekadašnja članica grupe "Models",Ivana Berendika 2005. godine započela je svoju bajku. Naime, kao model i pevačica, Ivana je bila izuzetno uspešna na našim prostorima. Ipak, 1999. napušta "Models", a ponudu da radi u inostranstvu voljno prihvata. Uz posao, ona u Njujorku upisuje studije iz oblasti arhitekture i dizajna, koje uspešno završava.

Ostvarena na svakom polju, Ivana je očito već bila spremna da joj se i na emotivnom planu dogodi bajka. To se i ostvarilo, kada je upoznala Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača "Gugla", za koga se 2005. godine i udala.

Pročitajte: Ivana Berendika otvara vrata bajkovite oaze na Bahamima (foto)

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - govorila je svojevremeno ona za medije o svom dve decenije starijem suprugu.

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk na ludi kamen stali su na Bahamima, a ceremonija venčanja bila je upriličena u "Ocean Club-u" u kome su sudbonosno "da" izgovorile brojne svetske zvezde.

Pročitajte: Bivša modelsica jedna je od najbogatijih Srpkinja na svetu, a njen suprug od nje je stariji 20 godina! (foto)

Na venčanju je Ivana izgledala bajkovito, a od tada, pa do danas, ona živi život iz snova. Ljubav sa Tomasom krunisana je blizancima Zoi Mej i Kai Nikolom, a njena karijera takođe raste uzlaznom putanjom.

Naime, 2014. ona je pokrenula liniju nakita, koji do danas dizajnira, a dame koje nose njen nakit su Megan Markl, Kajli Džener, Niki Minaž i mnoge druge.

Komentari (0)

Loading