Celebrity News

Afera Teodosić dobila epilog: Brat Miloša Teodosića izneo svoju stranu priče

Brat Miloša Teodosića, Jovan, optužen je za pokušaj obljube žene koja je bila zaposlena u hotelu, čiji je on direktor. Više tužilaštvo u Valjevu započelo je pred istragu nakon izjave I.R. koja je optužila Jovana da je pokušao da je siluje uoči otvaranja hotela, u decembru 2019. godine.

Afera Teodosić dobila epilog: Brat Miloša Teodosića izneo svoju stranu priče

Ovaj slučaj podigao je prašinu u javnosti, a onda je Jovan Teodosić i bez poziva stigao u Više tužilaštvo u Valjevu. Kako "Kurir" saznaje on je u pratnji advokata stigao u tužilaštvo, tražio je da bude saslušan, ipak do saslušanja nije došlo.

- Zamolio je da se postupak što pre sprovede, jer želi da dokaže svoju nevinost. Rekao je da ne želi da ga bilo ko traži, da želi da sarađuje i pomogne da se otkrije istina, ali mu je objašnjeno da predistražni postupak vodi policija i da će naknadno dobiti poziv da se javi u svojstvu građanina - kaže naš izvor.

Pročitajte: Mračna porodična tajna - Brat Miloša Teodosića osumnjičen za jedno od najtežih krivičnih dela

youtube printscreen

 

Iz Višeg tužilaštva u Valjevu juče je potvrđeno da će navodi prijave biti detaljno provereni kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog dela.

Iako se za medije, brat Miloša Teodosića nije oglašavao, njegovi bliski prijatelji za pomenuti list navode da je u šoku nakon svega što se desilo.

- U šoku je. Rekao nam je da nije pokušao da siluje ženu - kratko su izneli oni.

Komentari (0)

Loading