Celebrity News

Nekada je ludo voleo poznatu pevačicu: Bivši muž Nine Badrić danas je srećno oženjen ovom lepoticom (FOTO)

Bivši muž Nine Badrić, Bernard Krasnić, bio je njena velika ljubav, koja se ipak okončala krahom. Nakon razvoda, svako je čini se krenuo svojim putem, a evo kako je izgledala njihova ljubavna priča...

Nekada je ludo voleo poznatu pevačicu: Bivši muž Nine Badrić danas je srećno oženjen ovom lepoticom (FOTO)

Dvanaest godina ljubavi za sobom su ostavili Nina Badrić i Bernard Krasnić, kada su rešili da je njihovoj priči došao kraj. Ludo su se voleli, 2003. verili su se u Dubrovniku, stupili su u brak, a onda se razišli i nastavili, svako sa svojim životom.

Bajkovito venčanje održano je pred 180 zvanica a Nina je blistala u venčanici kuće "Roberto Kavali". Tada, luda od ljubavi, nije ni slutila da će ljubavi, nakon samo tri godina doći kraj.

Kada su na svoju ljubav stavili tačku, pet godina mlađi, bivši muž Nine Badrić stao je na "ludi kamen" sa Laticom Ivanišević, sa kojom je i danas u srećnom braku.

Pročitajte: Nina Badrić nikada nije izgledala bolje! A sve duguje jednoj promeni u svom jelovniku

Nina je sa druge strane slobodna, a neretko govori o tome, da još nije izgubila veru u pravu ljubav.

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - govorila je za domaće medije, svojevremeno Nina.

Komentari (0)

Loading