Celebrity News

Kakav šamar dušmanima: Filipov i Prijovićkin potez o kom će se pričati

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića stalno je na meti medija, a mada supružnici ne daju mnogo povoda za to često se može pročitati da njihov odnos nije idealan. Pevačica i njen izabranik za to ne mare i vrlo su usmereni jedno na drugo, kao i na sina Aleksandra koji im trenutno pravi društvo na crnogorskom primorju.

Kakav šamar dušmanima: Filipov i Prijovićkin potez o kom će se pričati

Iako godinu i po dana u kontinuitetu nije imala nastupe Prijovićka je odlučila da i ovo leto u najvećoj meri provede sa porodicom, a koncerte je zakazala taman u tolikom broju da ispoštuje publiku. Bez muža i sina gotovo da nigde ne ide, a kako bi sa Filipom mogla da uživa nesmetano, znajući da je njen naslednik u sigurnim rukama, na more je povela i majku Borku Mihajlović. 

Pročitajte:Burna prošlost Filipa Živojinovića: Prijin muž bio je pravi džet-set plejboj, pogledajte koje je sve lepotice ljubio pre Aleksandre

Instagram

 

Aleksandra i Filip imaju sve vreme ovog sveta da se posvete jedno drugom, što i čine. Nedavno su se pojavili na jednoj dnevnoj žurki na bazenu gde su plesali uz zvuke trubača. Da se zaključiti da bračni izazovi u njihovom slučaju nisu mnogo toga promenili te da se vole i zabavljaju kao prvog dana.

-Mi smo se zavoleli baš takvi kakvi jesmo, i neke karakterne osobine se ne menjaju, a mislim i da ne treba. Naravno da je u braku važan kompromis i da se trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre. Recimo, ja sam Devica u horoskopu i veoma sam pedantna, pa me nervira kada Filip ostavlja stvari svuda po kući, a ja moram da idem i skupljam za njim. Oko toga mu s vremena na vreme prigovaram, jer volim da je sve na svom mestu. Međutim, moram da priznam da je takvih situacija vrlo malo, moj muškarac je dobar baš ovakav kakav jeste -rekla je ranije pevačica i istakla da njen i Filipov odnos osim ljubavi krasi i poverenje.

-Niko sa strane to ne može da poljulja. Čak jedno drugom nikada ne proveravamo telefone, jer nismo ljubomorni. Sigurni smo u našu ljubav- kazala je.

Komentari (0)

Loading