Celebrity News

Okrenuo se pravoslavlju i obilaženju MANASTIRA: Šta se dogodilo sa Milanom Stankovićem? Pevač se povukao iz jednog važnog razloga

Već duže vreme poznati pevač nije prepoznatljiv svojim fanovima.

Okrenuo se pravoslavlju i obilaženju MANASTIRA: Šta se dogodilo sa Milanom Stankovićem? Pevač se povukao iz jednog važnog razloga

Dugačak put je prešao pevač Milan Stanković (33) otkako je popularnost stekao kao vrcavi "plavi čuperak" do ovog dečka kakvog znamo poslednjih nekoliko godina, koji je čak i tu dobro poznatu nijansu kose morao da zameni tamnijom ne bi li svima stavio do znanja da se promenio. Njegovi fanovi, međutim, uplašili su se vidi li Milan sada tamnije i neke druge stvari, pitaju se šta se dogodilo talentovanom izvođaču kada je praktično preko noći rešio da promeni svoje prioritete i, premda je i dalje aktivan kao muzičar, znatno primiri svoju javnu personu, povuče se iz medijskih krugova i napravi pauzu koja mu je, čini se, bila preko potrebna. Nadaju se da nema nekih posebnih razloga za to, iako je jasno da pevaču već neko vreme ne prija atmosfera u šou-biznisu, te da mu je bio neophodan spas koji je i pronašao - u religiji.

 

 

Milan je, naime, danas posvećen dvema stvarima. To su njegovi muzički nastupi koje i dalje redovno zakazuje, ali i hodočašća po srpskim manastirima i traženje duše negde među njima. Baš nedavno, koliko nam je poznato, obišao je još jedan u unutrašnjosti naše zemlje i tamo se zadržao nekoliko dana. Pevaču prija mir koji mu pruža ta atmosfera i već neko vreme čak i na društvenim mrežama voli da se pohvali spoznajama koje je tamo stekao, kao i da podseti svoje pratioce na velike hrišćanske praznike.

- Raduj se, Blagodatna, Gospod je s tobom! Blagovesti su naša prava radost i blaga vest Arhangela Gavrila da će Presveta Bogorodica, nada beznadežnih, roditi sunce života, voljom Oca i blagodaću Duha Svetoga: ovaploćenog spasa, sina Božijeg, Isusa Hrista - napisao je Milan u objavi od pre nekoliko meseci.

Pročitajte: Milan Stanković više ne izgleda ovako: Nova frizura zapalila društvene mreže (FOTO)

 

 

Nakon toga nije objavljivao previše materijala, iako je digao popriličnu buru u javnosti kada je izrazio svoje antivakserske stavove, ali nekako "istim udarcem", uspeo i da okrivi žrtve seksualnog nasilja da lažu.

- Vlasta Velisavljević vakcinisan, a preminuo od korone. To sve govori. A ostali oboleli posle vakcinacije se ne računaju? Samo mi lepo da brojimo “silovane” zarad slave i promocije svoje serije, filma. Od toga nam život zavisi je li? Bagro podla i licemerna - žustro se javnosti obratio Milan ovog proleća. Ova poruka bila je samo jedna od mnogih tog istog dana, a mediji i čitava javnost bili su toliko iznenađeni da su neki zaključili da je pevač tada preživeo svojevrsan nervni slom.

 

 

Nakon toga, u javnosti se po sličnim pitanjima više nije oglašavao, ali je stavio do znanja da mu "medijska ilegala" u koju se samovoljno povukao još uvek veoma prija. Neka, ako je to najbolje za psihičku dobrobit pevačke zvezde, onda to i jeste dobra odluka, ali fanovima bi ispunio veliku želju kada bi se uskoro vratio nekim novim hitom, oran za nove pobede i zanimljive intervjue po kojima je uvek bio poznat.

Komentari (0)

Loading