Celebrity News

Bila mu je inspiracija za najveće muzičke hitove: Glumica Sofija Rajović nekada je ljubila OVOG poznatog pevača

Bivši dečko Sofije Rajović naširoko je poznat javnosti, a o njihovoj vezi nije se znalo mnogo toga, osim da su bili ludo zaljubljeni.

Bila mu je inspiracija za najveće muzičke hitove: Glumica Sofija Rajović nekada je ljubila OVOG poznatog pevača

Glumica i voditeljka Sofija Rajović oduvek je intrigirala javnost što svojim lepim izgledom, što ljubavnim životom koji se trudila da sakrije od pripadnika sedme sile.

Pročitajte: Povratak sa stilom - Prvo javno pojavljivanje Sofije Rajović, posle gotovo dve godine (foto)

 

 

Međutim, javnost se i te kako seća bivšeg dečka Sofije Rajović, pevača Dada Glišića, koji je za dva hita pronašao ispiraciju u Sofiji. Iako se ona nije previše osvrtala na taj odnos, poznato je da su Sofija i Dado bili izuzetno zaljubljeni jedno u drugo. Razlog raskida nije poznat, a Dado je sa poštovanjem govorio o Sofiji.

Pročitajte: Glamur kod kuće! Sofija Rajović oduševila odevnom kombinacijom (foto)

 

 

– Sofija i ja imali smo jednu jako čarobnu priču, ali stavili smo tačku i zatvorili našu knjigu. Svakako, u to vreme nastale su i neke od mojih najlepših pesama poput onih "Sto bespuća" i "Dišem, al’ nisam živ"  – izjavio je Dado svojevremeno za medije.

Iako nikada nije želela da govori o emotivnom statusu, Sofija je otkrila šta za nju znači ljubav, te i kakvog partnera priželjkuje.

– Ljubav je za mene buđenje uz osmeh, leptirići u stomaku i zadovoljstvo. Kada sam zaljubljena, osećam se kao prava tinejdžerka. Volim taj osećaj i za to vredi živeti. Moj izabranik mora da ima mnogo strpljenja i razumevanja za mene, da mi pruža podršku i čuva me kao malo vode na dlanu – istakla je pre par godina Sofija Rajović, prenosi "Objektiv" .

Komentari (0)

Loading