Celebrity News

OTKRIVAMO: Isidora Simijonović u vezi sa ovim političarem (FOTO)

Dečko Isidore Simijonović mladi je i perspektivni politikolog, koji je znanje stekao na čak dva fakulteta. Svojevremeno se bavio tenisom i tada su mu uzori bili Beker, Federer i Novak Đoković, dok poslednjih nekoliko godina piše i komentariše za par medija u Srbiji i regionu.

OTKRIVAMO: Isidora Simijonović u vezi sa ovim političarem (FOTO)

Reč je o analitičaru Vuku Velebitu, u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Predstavila ga je porodici i prijateljima, a svi su se složili da je odličan izbor partnera napravila, te Velebita uvek rado primaju u svoje društvo. Zaljubljeni par nedavno je prisustvovao i rođendanskoj žurki Isidorine koleginice Ive Ilinčić, što je ona podelila na društvenim mrežama, kao i nekoliko fotografija na kojima su samo njih dvoje.

Pročitajte: Zvezda serije "Jutro će promeniti sve" - Isidora Simijonović: Bitni su mi saradnici, nekada baš oni mogu da me inspirišu

Instagram

 

Mada dramska umetnica ranijih godina govorila je da je kod muškaraca privlače inteligencija kao i sportski izgled što se, ako se uzme u obzir da je njen novi izabranik bivši sportista sa čak dve master diplome, čini da je ovoga puta pronašla. Vuk je tenis trenirao od svoje šeste godine, stigao je i do profesionalnih takmičenja, međutim sudbina ga je povela na drugu stranu. 

Instagram

 

Dečko Isidore Simijonović završio je Fakultet Političkih Nauka u Srbiji, a potom i studije na nemačkom Univerzitetu Konstanc, svrstava se u novu generaciju ljudi koji se bore za promene u zemlji.

Komentari (0)

Loading