Celebrity News

Novak Đoković pred odlazak u Tokio: Pritisak je veliki, ali ja nisam samo sportista već i suprug i otac (VIDEO)

Novak Đoković otputovao je juče u Tokio, gde će se pridružiti ostalim našim sportistima koji su se kvalifikovali za Olimpijadu. Tvrdi da je srećan što će imati prilike da pod istim krovom sa njima spava, jede i posmatra ih kako se pripremaju za jednu od najvećih sportskih smotri na svetu, a raduje se i druženju, koje će, nažalost, zbog koronavirusa biti smanjeno na minimum.

Novak Đoković pred odlazak u Tokio: Pritisak je veliki, ali ja nisam samo sportista već i suprug i otac (VIDEO)

Foto: Nebojša Babić

Prvi reket sveta bez lažne skromnosti medijima je otkrio da u Japan odlazi po zlato, kao i da zbog toga oseća veliki pritisak okoline i naroda kao i veliku odgovornost. Pripremao se u Crnoj Gori, vrlo studiozno i naporno i ističe da Olimpijskim igrama pristupa kao i svakom drugom takmičenju, sa istom posvećenošću i motivacijom. Želja mi je da se u Srbiju vrati sa najsjajnijom nagradom, oseća se odlično i spreman je da se uhvati u koštac sa izazovima.

-Osećam se super, inspirisan sam za najbolji mogući tenis. Kada igrate za svoju zemlju to je velika čast i privilegija. To su verovatno najlepši momenti koje jedan sportista može da doživi. Deo sam individualnog sporta i retki su trenuci kada mogu da učestvujem u grupnom takmičenju, kod nas su to Dejvis i ATP kup. Osvojio sam oba i ono što mi fali je zlato sa Olimpijade - rekao je Novak Đoković koji je na avion ispraćen srpskom himnom.

Pročitajte: SUSRET DVE LEGENDE: Novak Đoković i Vlade Divac uhvaćeni zajedno na odmoru u Crnoj Gori (FOTO)

Komentari (0)

Loading