Celebrity News

Marija Veljković se razvodi? Gde je nestao suprug voditeljke Slagalice i šta se zaista dešava u njihovom domu

Suprug Marije Veljković, Milan Milovanović ne pojavljvjuje se u javnosti sa suprugom već neko vreme, što je mnoge navelo da se zapitaju da li je negde zapelo u njihovom idiličnom braku

Marija Veljković se razvodi? Gde je nestao suprug voditeljke Slagalice i šta se zaista dešava u njihovom domu

Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković važi za osobu koja neretko deli svoje intimne i privatne trenutke na društvenim mrežama. Javnost je do skoro imala uvid u njen skladan brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem, međutim u poslednje vreme on nije prisutan u javnom životu.

Pročitajte: Marija Veljković za "Story" - Zbog dece sam se izborila sa anksioznošću

Foto: Petar Đorđević

 

To je donekle jer on ipak nije javna ličnost, ali sa druge strane krenuli su tračevi i govorkanja da nešto nije u redu u njihovom, nekada naizgled, idiličnom braku.

Naime, sudeći po Marijinim objavama na "Instagramu", Milan nije bio prisutan na zajedničkim letovanjima i odmoru, već je voditeljka bila sa decom.

Iako ne možemo da ih vidimo zajedno, ono što se dešava iza kulisa je prava istina, te je sasvim moguće da je apsolutno sve u redu, nego je voditeljka ipak odlučila da deo svoje intime zadrži samo za sebe i svoje najbliže.

Komentari (8)

Loading
Ja

22:53 22.07.2021

On je bio sa njima na odmoru ali se nisu zajedno vratili. Putovali smo u isto vreme i istim letom u Tursku.

Olivera

11:30 23.07.2021

Ne znam kako ću spavati noćas od brige! Jaka voditeljka!

Milica

16:10 23.07.2021

Muka mi je od ove demagogije kao cuva svoj privatni zivot u tajnosti.A djecu pokazuje na svakoj objavi, citav instagram profil pun dječijih, intimnih porodicnih slika, doživljaja. Pa kakva su to dvostruka mjerila, ili cuva intimu ili je ne čuva. A možda muž ne zeli da se eksponira? A zašto je a priori odredila djeci da trebaju i moraju da se eksponiraju. Ovo nije nista lično za nju, ali je postalo preiritantno da im je njihiva kvazi intima mnogo bitna i da je čuvaju a djeca nisu dio privatnosti? A eto mi svi maloumni...

Crni gruja

18:38 23.07.2021

Kad počne da smišlja recenicu u "Slagalici" sav se preznojim🙃

Max

19:53 23.07.2021

A sta vas **** *** ***** sto se desava u njihovom domu.Gurate nos gdje mu nije mjesto

Bhm

21:48 23.07.2021

Kad zena ne uzme čak ni muževljevo prezime odmah je jasno da će to biti skladan brak....

Nikola

14:51 24.07.2021

Žene je ne vole jer je harizmatična i privlačna,a muškarci puštaju filmove. Eto čovek putovao sa njima.Vodi li u Sr. neko svoj život.