Celebrity News

EKSKLUZIVNO: Beg iz Srbije Elene Karaman sa novim dečkom Dušanom Reljinom

Poznata dizajnerka nameštaja nedavno je sa izabranikom, svetski poznatim fotografom Dušanom Reljinom, provela bezbrižne dane na jugu Francuske, gde je pre razvoda planirala da sagradi kuću.

EKSKLUZIVNO: Beg iz Srbije Elene Karaman sa novim dečkom Dušanom Reljinom

Neke ljubavi nikada se ne ugase. To najbolje pokazuje primer dizajnerke nameštaja Elene Karić (49), koja je davno istakla da je zaljubljena u Provansu, i smatra je drugom kućom. Ćerka Verice Rakočević svojevremeno je planirala da sazida vilu u regiji na jugoistoku Fancuske, karakterističnoj po nepreglednim poljima lavande. Nakon razvoda od Jugoslava Karića, lepa Beograđanka vratila se tom podneblju. Ovog puta sve čari te provincije želela je da pokaže svom izabraniku, fotografu s internacionalnom karijerom Dušanu Reljinu.

Zaljubljeni dvojac uputio se na odmor malo nakon što je Elena provela kvalitetno vreme s mlađom sestrom Milenom, koja je sa sinom Nikšom iz Njujorka došla u Beograd kako bi videla porodicu i prijatelje. Porodica je uživala u druženju i igri sa sedmim unučetom Verice Rakočević, a potom je Elena napustila Beograd i s Reljinom se uputila u čarobna mesta na jugu Francuske. „Provansa – mesto gde sa porodicom s proleća najradije odlazim na odmor“, rekla je svojevremeno majka trojice sinova, Luke, Matije i Simona, a beg u Francusku iz uzavrelog Beograda s Reljinom prija joj više nego klasično letovanje. Ovo putovanje ima veliku emocionalnu vrednost za bivšu suprugu Jugoslava Karića, budući da je za sobom ostavila veliku i važnu životnu etapu, koja je zaključena prodajom porodične vile na Kosmaju.

– Sreća proizlazi iz prihvatanja, okretanja prema onome što imamo, a ne iz tugovanja za onim što nemamo. Da li ćemo biti srećni, zavisi od našeg odnosa prema onome što nam se dešava, bilo da je dobro ili loše – rekla je Elena objašnjavajući svoje viđenje koncepta srećnog života. Okrenula se budućnosti, uz velike planove oko zidanja nove kuće u prirodi, koja je postala najvažniji parametar njenog poimanja zdrave realnosti.

– Ne postoji čovek koji se oseća loše posmatrajući zalazak sunca, mirišući cvetna polja, kupajući se u moru ili slušajući cvrkut ptica – rekla je Elena koja se, pre izvesnog vremena, našla na listi trideset najboljih dizajnera nameštaja u Velikoj Britaniji, gde su komadi s njenim potpisom dosta tražen.

Pročitajte: ELENA JE IPAK PALA U ZABORAV - Jugoslav Karić uživa sa novom devojkom u Crnoj Gori (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Njenu strast prema prirodi deli Dušan Reljin, koji je oduševljeno prihvatio da im odmor bude obojen živopisnim predelima, ljubičastim poljima lavande, ušuškanim mestima na kojima se prodaje sušeno lekovito bilje, i istraživanjem nepoznatih mestašaca u koje turisti retko zalaze. „Moja duša odlazi kući. Spori život Provanse, miris lavande – priča Provanse“, napisala je Elena uz fotografiju na svom „instagram“ nalogu, na kojoj pozira u prelepom polju lavande, što je ovekovečio njen emotivni partner. Njihovu ljubav, koja se rodila iz prijateljstva i prepoznavanja duša, od samog početka nisu krili, ali najlepše im je, ipak, kada zajedno otputuju negde gde ih niko ne poznaje. U Reljinu je Elena pronašla svoju drugu polovinu.

– Duše se prepoznaju po vibraciji, a ne po izgledu ili priči. I u tom smislu srce ne možete da prevarite. Kada vam neko prija bespogovorno, to je zato što su se vaše duše srele mnogo pre nego što su vam se oči ugledale. Znači da ste iz istog duhovnog plemena i tu vreme ne igra nikakav faktor. Nisu vam potrebni meseci ni godine poznanstva. Za takvu osobu znate da je poznajete i da se to poznanstvo prožima kroz sve živote i nivoe vašeg postojanja – rekla je Elena pre nego što je upoznala Reljina, i pre nego što je iskusila vrstu prepoznavanja o kojoj je govorila. On je uspeo da dopre do najtananijih kutaka njene duše i odagna sve vrste nesigurnosti koje su u njenom biću postojale.

– Doskoro nisam imala nikakav odnos prema sebi samoj, kao i onome što radim. Tako verovatno nije izgledalo, ali to je stav koji sam zauzimala upravo da bih prikrila nesigurnost u dubljim nivoima svog bića. Nisam sebi davala na značaju ni u kom smislu, čak ni blizu koliko su to drugi činili. S vremenom sam naučila da volim i prihvatam sebe, da se poštujem dovoljno da odem od bilo čega ili bilo koga ako više ne mogu da porastem iznutra. Kad shvatite da sreća nije vezana za događaje, već za naš odnos prema njima, život dobija drugi smisao – rekla je Elena koja je, posle razvoda, apsolutnu sreću našla kraj čoveka koji joj omogućava da neprestano raste i razvija se u svakom smislu.

Komentari (1)

Loading
LaraCroft

21:49 24.07.2021

Sreća zavisi od prihvatanja onoga što imamo.. Hajde ti lepojko prihvati da živiš u Sremčici,da svaki dan ideš na posao gradskim prevozom,da ti je plata 50hilj,da često nemaš da pokriješ sede izrastke. Zato ne se..!!!