Celebrity News

Danijela Dimitrovska za Story: Srećna sam zbog bebe!

Nekadašnji top-model s internacionalnom karijerom otkriva da se raduje onom što život donosi, kako je danas manje štedljiva nego tokom manekenske karijere i da bi je dolazak bebe usrećio.

Danijela Dimitrovska za Story: Srećna sam zbog bebe!

Miloš Nadaždin

Nekadašnji top-model, a danas uspešna poslovna žena Danijela Dimitrovska (34) pokazala je šta znači profesionalizam kada je na četrdeset stepeni strpljivo i znalački pozirala za naš modni editorijal. U užarenom Beogradu, nekadašnja muza mnogih slavnih dizajnera pokazala je zbog čega je suvereno vladala svetskim modnim tronom. Na vrhuncu karijere napustila je Njujork i zbog ljubavi se vratila u Beograd. Srećno je udata za TV lice Ognjena Amidžića, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Matiju. Ostvarena je i profesionalno kao direktorka i suvlasnica „Models Inc“ modne agencije i vlasnica luksuznog centra lepote u Beogradu. U iskrenom razgovoru otkriva nam planove za leto i šta joj se još zanimljivo događa.

- Posle sjajnog poziranja za naš editorijal, moramo da vas pitamo da li vam nedostaju dani manekenstva?
DANIJELA DIMITROVSKA : Ne, prevazišla sam to odavno jer znam koliko je naporno, mada je lepo. S ove distance, kad zamislim da obilazim po četiri ili pet svetskih nedelja mode po sezoni, ne bi mi prijalo. Nemam više osećaj uzbuđenja kad pomislim na to, ali bih volela da odlazim kao gost. Nadam se da će se to uskoro desiti. Volim kada u okviru moje agencije obilazim modne centre, to mi je omiljeni deo posla. Modeling prepuštam mlađima od mene (smeh).

- Da li ste se Ognjen i vi u nekom momentu zapitali zbog čega ste odabrali život s toliko obaveza? Znamo da vi imate dva posla, a on i više...

D. D. : Ne, zato što smo oboje radoholici. Volimo da radimo i da smo u komunikaciji s ljudima. Mogu da ne radim ništa dva dana, posle toga mi je dosadno. Radim od 14 godine i moja suština je u radu, jer sam naučila da kroz posao uklopim i zadovoljstvo. Radim poslove u kojima uživam.

Pročitajte: Danijela Dimtrovska izgleda savršeno - Nikada nisam bila na dijetama, ali ipak postoji jedna tajna

Jelena Mitrović

 

- Čini li vam se da danas, kada ste majka, izdvajate manje novca za šoping u odnosu na dane kada ste bili top-model?

D. D. : Oduvek sam bila racionalna. Kad sam se bavila manekenstvom, više sam vodila računa o novcu. Bile su takve okolnosti, štedela sam i plašila sam se da sebi kupim, recimo, skupu tašnu. Promenile su se okolnosti, ali sam i danas racionalna, mada opuštenije potrošim novac na kvalitetnije stvari. S vremenom sam naučila da je novac energija i da morate i da ga potrošite da bi vam se vratio. Kada sam sebi obezbedila krov nad glavom, uložila u posao i kupila auto, opustila sam se. Imala sam cilj da otvorim modnu agenciju. Kad sam to uradila, onda sam počela da uživam.

- Koja su sada Matijina interesovanja?

D. D. : On ima sedam i po godina i pohađa francušku školu. Sad je u fazi da imitira pubertet (smeh), jer oponaša stariju decu. Trenira plivanje, počeo je da ide na fudbal i obožava da igra igrice. Igra se s decom, ali voli da bude u onlajn komunikaciji s decom iz inostranstva, jer dobro priča francuski i engleski. Svestran je. Francuski mu je prvi jezik u školi i zna ga savršeno. Engleski je naučio uz igrice. Jezici danas predstavljaju vrata u svet i drago mi je što mu dobro idu. Šarmantan je na tatu (smeh).

- Da li pored toliko posla možete da zamislite da imate bebu?

D. D. : Živim život opušteno, nemam planove – oni su tu da se kvare. S vremenom sam naučila da treba da uživam u onom što imam, da budem zahvalna i da se radujem onom što dolazi. Ako beba dođe – ja ću biti srećna.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 21. jula

story

 

 

Komentari (0)

Loading