Celebrity News

Zbog veze sa princom zvali su je srpska Kejt Midlton: Evo kako izgleda i čime se danas bavi ćerka Emira Kusturice (FOTO)

Ćerka Emira Kusturice, Dunja Kusturica u javnost je dospela zbog romanse sa princem Aleksandrom III Karađorđevićem, a mada je svog tadašnjeg izabranika pratila na gotovo svim događajima čuveni reditelj isticao je da pojavljivanje u medijima njegovoj mezimici nimalo ne prija te da je vrlo povučena i osetljiva.

Zbog veze sa princom zvali su je srpska Kejt Midlton: Evo kako izgleda i čime se danas bavi ćerka Emira Kusturice (FOTO)

Dunja je završila dramaturgiju, godinu dana studirala je istoriju umetnosti na Sorboni u Parizu i danas je selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala. Svojevremeno je napisala scenario za omnibus o religiji u kome je njen otac obrađivao temu pravoslavlja, što je kasnije iskoristio u filmu „Na Mlečnom putu“.

-Teme koje me zanimaju su socijalne prirode, lične i doživljene. Mislim da mi je nekako proza bliža od drame i filma. Odrasla sam na ruskoj literaturi. Najviše me interesuje istorija Balkana. Vreme Mlade Bosne nosilo je neko nadahnuće. Danas opet živimo kolonizovani. Svet može biti drugačiji. Nakon raspada Jugoslavije izgubili smo slobodu - govorila je ranije Dunja, a Emir nikada nije krio da sve nade polaže u svoju mezimicu i njen talenat.

- Dunja je veoma obrazovana devojka i siguran sam da će u budućnosti da napravi nešto veliko. Samo je pitanje vremena kada će iskoristi svoju intuiciju i dar i pronaći ogledalo u kome će reflektovati svoje zamisli.

Pročitajte: Kusturica u Bikovićevom filmu: To što je podržao mlade kolege pokazuje kakav je čovek                        

Getty Images

 

 

 

Dok je bila u vezi sa mladim Karađorđevićem lepotu Kusturičine naslednice upoređivali su sa onom kojom je plenila princeza Marija Karađorđević, a jedno vreme su je čak nazivali i srpskom Kejt Midlton. Romansa sa plemićem nije uspela, a po medijima se spekulisalo da je oduku da se rastane od Aleksandra donela nakon što su na društvene mreže dospele njegove fotografije eksplicitnog sadržaja.

Story arhiva

 

Ćerka Emira Kusturice danas je u potpunosti posvećena sedmoj umetnosti i oni koji se razumeju u ono što radi tvrde da je pred njom velika karijera. 

- Odrastajući uz roditelje umetnike i brata Stribora, imala sam mnogo toga da naučim. Bilo je veoma poučno - tvrdila je kada se govorilo na temu njenog umetničkog izražaja.


 

Komentari (2)

Loading
Goran

19:51 24.07.2021

Pa što ne završi studije u Rusiji ili Belorusiji...?

Ljiljana Kuzjak

03:22 25.07.2021

Dunjica je prelepa. Obozavam ovu divnu porodicu.