Celebrity News

VATRENO: Maja Berović zapalila scenu u crvenom kostimu

Muzička zvezda Maja Berović održala je sinoć koncert za pamćenje u Nišu, a preko tri hiljade ljudi uživalo je u muzičko scenskom spektaklu.

VATRENO: Maja Berović zapalila scenu u crvenom kostimu

Tvrđava je bila mala da primi sve one posetioce, te su mnogi koncert pratili izvan tvrđave. No, to nije sprečilo Maju da napravi atmosferu za pamćenje, te da svi odu kućama veseli.

Pročitajte: Postupak Maye Berović koji će šokirati fanove - Pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)

Promo

 

Čim je kročila na scenu, publika je Berovićevu pozdravila gromoglasnim aplauzom i vriskom, a Maja je koncert otvorila pesmom “Harem”.

Pročitajte: Retka zajednička fotografija - Ovo je suprug Maje Berović sa kojim se odmara u Dubaiju

Promo

 

- Dobro veče Niš, kako ste mi večeras? Posle dužeg vremena, večeras se ponovo družimo. Da čujem koliko beba ima večeras u publici? - rekla je Maja koja je u veoma atraktivnom izdanju izašla na scenu.

Pročitajte: Krije se od javnosti - Ovo je rođena sestra Maje Berović i njena sušta suprotnost! (foto)

Promo

 

Tokom prvom dela koncerta ponela je na sebi kratak šorts i majicu, koju je njen stilista Petar Trbović ukombinovao sa belim čizmama,  dok je za drugi deo nastupa odabrala da joj čitav stajling bude u crvenoj boji.

Kožne čizme i triko istakli su sve njene atribute, a Maja je više od dva sata sa svojom publikom pevala dobro znane hitove. Ovo je zvanično početak Majine mini letnje turneje, a već večeras održaće koncert u Novom Sadu, nakon čega se koncertna turneja “Intime” seli u druge gradove.

Pročitajte: Korak po korak do savršenog make up look-a - Našminkajte se kao Maja Berović (video)

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading