Celebrity News

Bila je Bikovićeva velika ljubav, imali su čudnu vezu, a evo gde je danas Brankica Sebastijanović (FOTO)

Bivša ljubav Miloša Bikovića, glumica Brankica Sebastijanović nakon raskida sa glumcem retko se eksponira u medijima i o njenom životu se malo toga zna.

Bila je Bikovićeva velika ljubav, imali su čudnu vezu, a evo gde je danas Brankica Sebastijanović (FOTO)

Glumica Brankica Sebastijanović i Miloš Biković bili su vezi pre nekoliko godina, a kako se pisalo bili su velika ljubav jedno drugome. Iako su mnogi smatrali da će stati pred oltar, nažalost romansa se završila i oni su se razišli.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo - Miloš Biković u zagrljaju nove Ruskinje (foto)

 

 

Javnosti je bilo najzanimljivije to što su oni odlučili da se čuvaju za brak, o čemu je Brankica otvoreno govorila:

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada glumica za medije.

Danas je gotovo ništa ne zna o njoj. Potpuno se povukla iz javnog života, a tek je ponekad aktivna na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja.

Pročitajte: Miloš Biković EKSKLUZIVNO za Story prvi put o vezi sa lepom Arinom Vološinom

 

 

Brankica je posle Bikovića bila u ljubavi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije "Avala", koji ju je pre izvesnog vremena verio, pisao je "Blic" pre nekoliko godina, a da li je danas i dalje sa njim ostaje pitanje misterije.

- Ne udajem se, daleko sam još od toga. Nije mi čak ni u planu. Ima vremena. Za sada samo idem na svadbe-  rekla je glumica za pomenuti medij.

Komentari (4)

Loading