Celebrity News

Pare nisu problem, ali leka nema: Sanja Marinković potresnim rečima uznemirila sve

Otac Sanje Marinković preminuo je krajem prošle godine, od posledica teške bolesti, a voditeljka se ni dan danas nije oporavila od tako velikog gubitka.

Pare nisu problem, ali leka nema: Sanja Marinković potresnim rečima uznemirila sve

Vodteljka Sanja Marinković nakon stravičnog gubitka oca i dalje se nije oporavila. Otac Sanje Marinković, koji je napustio ovozemaljski svet, ostao je urezan u voditeljkino srce i ona se jako teško oporavlja od te tragedije.

Voditeljkin otac otišao je iznenada, a ona sa bolom u grudima govori o njemu.

Pročitajte: Nikad iskrenija Sanja Marinković - Iz braka sa Aleksandrom naučila sam samo jedno - Trebalo je ranije da odem!

 

 

-  Postoje rano koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata. – To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca – ispričala je Sanja u emisiji "Premijera- vikend specijal" .

Takođe, ona je otkrila da leka jednostavno nije bilo i da je probala na sve moguće načine da mu pomogne da se izleči.

– Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo – otkrila je Marinkovićeva u pomenutoj emisiji.

Komentari (0)

Loading