Celebrity News

Ne vole da se eksponiraju: Deca Jelene Bačić Alimpić su VREDNI ljudi, a evo i ČIME SE BAVE (FOTO)

Deca Jelene Bačić Alimpić spisateljicin su čitav svet, te je sva njena pažnja usmerena ka njima.

Ne vole da se eksponiraju: Deca Jelene Bačić Alimpić su VREDNI ljudi, a evo i ČIME SE BAVE (FOTO)

Spisateljica Jelena Bačić Alimpić, iako je ponosna na svoju karijeru, ipak je ponosnija na svoje naslednike.

Deca Jelena Bačić Alimpić, Dunja i Marko, književnicina su najveća podrška, a kako je neretko isticala i "njeno ogledalo".

Pročitajte: Sve je spremno za veliki dan! Snaja Jelene Bačić blista u belom (FOTO)

 

 

Jelena se svojevremeno osvrnula na to kakva je njena ćerka Dunja, koja studira u Holandiji, bila kao dete, te i šta je najviše raduje kod dece.

- Dunja je kao sasvim mala bila naprosto nemoguća. Hiperaktivna, nije prespavala čitavu noć skoro do svoje treće godine, a ni danas nije spavalica. Njen pubertet turbulentniji je jer je ona vrlo emotivna, empatična i osetljiva. Ponekad ume da povisi ton što me posebno iritira, ali zna da proceni granicu do koje može da ide. Bez obzira na svoje lude godine, sigurna sam da će i Dunja, kao i Marko, stasati u predivnu osobu. Najveći kompliment koji sam dobila za oba svoja deteta jeste da su lepo vaspitana", rekla je voditeljka svojevremeno, prenosi "Glossy" .

Takođe, porodica Alimpić provodi zajedno svaki slobodan trenutak, daleko od očiju javnosti. Jelena je i nedavno otkrila čime se njen sin Marko bavi, što nije bilo poznato medijima.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić na Uskrs objavila da ženi sina - Ako me sad srce ne izda, neće nikad! (foto)

 

 

-Marko već tri godine radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem - zaključila je Jelena za pomenuti medij.

Inače, Marko je u dugogodišnjoj vezi sa svojom verenicom Antoninom, a uskoro će stati na ludi kamen, što iščekuju sa nestrpljenjem.

Komentari (0)

Loading