Celebrity News

IKONA BALETA I LJUBAV POZNATOG GLUMCA: Ovo je majka Relje Popovića (FOTO)

Majka Relje Popovića bila je čuvena balerina Narodnog pozorišta i velika ljubav poznatog glumca.

IKONA BALETA I LJUBAV POZNATOG GLUMCA: Ovo je majka Relje Popovića (FOTO)

Pevač Relja Popović nikada nije javno želeo da iznosi detalje o svojoj porodici. Dugo je čuvao svoju privatnost za sebe, a mediji su pisali da je još kao dete u drugoj godini života ostao bez oca. Relju je odgajila majka koja je bila vrlo ugledna u svetu umetnosti i koja je bila uz sina do svog poslednjeg daha.

Majka Relje Popovića, Zoja Begoli bila je prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog baletske škole "Lujo Davičo" i profesor Akademije umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je ogromna tuga kad se pronela vest o Zojinoj smrti. Ona je preminula 2. januara 2017. godine u 68. godini nakon duge i teške bolesti.

Pročitajte: Mračne porodične tajne isplivale na videlo - Gde je pošlo po zlu u odnosu Vesne Zmijanac sa zetom Reljom?

 

 

Pre smrti, Zoja je bila udata za poznatog glumca Faruka Beloglija, sa kojim je bila 10 godina u braku i čije je prezime nosila do smrti. Jugoslovenski glumac preminuo je 2007. godine posle duge bolesti, a isticao je da je balerina bila njegova najveća ljubav.

- Više ne govorim o ljubavima jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro, i ona i ja, sve ređe i ređe smo se čuli. Bogat sam tom ljubavlju, bogat sam tom ženom. Zahvalan sam joj što mi je pružila jedno saznanje, divnu ljubav, brak, divno druženje i divan deo života - rekao je Faruk u jednom intervjuu neposredno pred smrt, prenosi "Kurir".

Komentari (0)

Loading