Celebrity News

Prvakinja tekvondoa i skromnosti: Dom Milice Mandić oaza topline i vrline (FOTO)

Dom Milice Mandić je sve, samo ne ono što ste očekivali. Naime, dok ostali slavni sportisti uživaju u luksuznim vilama, prvakinja tekvondoa dokazala je i da je prvakinja skromnosti, pa je njen dom oaza mira, ljubavi i topline, bez ijednog detalja koji odiše luksuzom i glamurom.

Prvakinja tekvondoa i skromnosti: Dom Milice Mandić oaza topline i vrline (FOTO)

O uspehu Milice Madnić ne prestaje da se piše. Pohvale se samo ređaju na račun lepe sportistkinje, a uspeh koji je donela Srbiji danas je glavna tema u domaćim medijima.

Ipak, čini se da je najveći uspeh Milice Mandić njeno vaspitanje. Devojka koja u sportu niže medalje, na privatnom planu može se pohvaliti umiljatošću i skromošću, što su vrline, za koje mnogi danas tvrde da su retke. O skromnosti Milice Mandić, pored njenog osmeha i intervjua, govori i dom u kome živi.

Pročitajte: Milica Mandić priprema se za svoj poslednji meč u karijeri, a evo od koga je nasledila borbeni, takmičarski duh i lepotu (foto)

I dok mnogi tvrde da sportistkinja takvog kalibra može da bira gde će živeti, Milica ne mari za luksuz, a dane provodi u stanu koji je uredila po svom ukusu.

Bez ekslkuzivnih komada nameštaja i luksuznih asesoara, koji bi enterijeru doma Milice Madnić dali onu notu, koju obično imaju domobi poznatih, ona je svoj stan uredila po meri skromnosti i topline. 

Pročitajte: Ponos Srbije - Olimpijsko zlato za Milicu Mandić! Bravo, carice! (foto)

Ispunjen umetničkim slikama, plišanim igračkama i medaljama, dom Milice Mandić prava je oaza uspomena, koje za sportistkinju imaju poseban značaj. Praktična kuhinja i prostran dnevni boravak su sve što joj treba da bi uživala u svojoj privatnosti, a ne krije da najviše vremena provodi na prostranoj terasi.

Terasu Milica vrlo često preuredi u mini teretanu, gde redovno vežba, kako bi postizala velike uspehe. 

 

Komentari (1)

Loading
milada

07:24 29.07.2021

Svi se s razligom dive uspesima i ponasanju Milice Mandic.Samo nikonne puse da je zavrsila fakultet - onaj za kulturu i medije.Dakle, dobroj deci ne smeta Megatrend, naprotiv, postaju jos pametnija...Cestitam Milici, njemoj porodici, trenetu, ali i fajultetu koji je zavrsila..