Celebrity News

Fotografije intimne rođendanske proslave Danijele Martinović otkrivaju: EVO u kakvom je zaista odnosu sa Petrom Grašom! (FOTO)

Raskid Danijele Martinović i Petra Graša uzburkao je region, jer su na dve decenije dugu ljubav, sasvim iznenada stavili tačku. Ipak, fanovi ovog para nastavili su da se nadaju da će vest o pomirenju biti brža i zvučnija od one o raskidu, pa su sa nestrpljenjem iščekivali fotografije sa proslave Danijelinog rođendana, sve u nadi da će Petra i Danijelu ponovo videti zajedno.

Fotografije intimne rođendanske proslave Danijele Martinović otkrivaju: EVO u kakvom je zaista odnosu sa Petrom Grašom! (FOTO)

Danijela Martinović proslavila je jubilarni pedeseti rođendan, a na društvenim mrežama oglasila se samo jednom fotografijom. I dok su se mnogi nadali da će ovaj veliki povod za slavlje pomiriti emotivne partnere koji su u skladnoj ljubavi uživali dve decenije, Danijela je ovaj rođendan proslavila bez Petra.

Ulazak u novu deceniju života, bez obzira na raskid sa Petrom, Danijela je proslavila širkogo osmeha na licu. Za svoje najbliže prijateljice organizovala je zabavu za pamćenje, a fotografija koju je tim povodom objavila na svom "Instagramu" pokazala je da raski Danijele Martinović i Petra Graša nije slomio vedri duh pevačice.

Pročitajte: Nakon više od dve decenije ljubavi - Raskinuli Petar Grašo i Danijela Martinović

 

 

- Bila je to mala proslava s mojim najdražim ženama, zato nazdravljam njima za svoj rođendan! P.S. Jesam li vam spomenula da će proslava 50. rođendana trajati celu godinu? E, sada znate - napisala je Danijela.

Podsetimo, kada je vest o raskidu Danijele Martinović i Petra Graša uzdrmala javnost, mediji su preneli da bi povod mogla da bude nova ljubav u životu splitskog zavodnika. Reč je naime o uspešnoj poslovnoj ženi Sonji Erčulj, koja je poznanstvo i prijateljstvo sa Perom potvrdila, ali je emotivnu vezu međui njima demantovala.

Pročitajte: Afera trese region - ONA je razlog što je Petar Grašo ostavio Danijelu Martinović posle toliko godina! (FOTO)

Facebook screenshot

 

- Istina je da poslovno sarađujemo, ali nikako nismo povezani privatno. Ovo je malo mesto i puno se tračari. To je zato što ljudi ne razumeju šta znači poslovna saradnja – rekla je za slovenački “Žurnal24” Sonja.

Komentari (0)

Loading