Celebrity News

ZAVIRITE U LUKSUZNU LETELICU: Ovo je novi avion Željka Mitrovića (FOTO)

Avion Željka Mitrovića nedavno je odleteo na ekskluzivnu destinaciju, a čitava porodica zabeležila je trenutke pred poletanje i mnogima je zastao dah.

ZAVIRITE U LUKSUZNU LETELICU: Ovo je novi avion Željka Mitrovića (FOTO)

Porodica Mitrović otputovala je sinoć u Kan, gde skoro svako leto provode vreme. Ovom prilikom putovali su novim avionom Željka Mitrovića, koji je sinonim za luksuz.

Pročitajte: Veliki Getsbi na srpski način - Ovako je Mitrovićeva ćerka proslavila rođendan! Svi pričaju samo o poklonu tate Željka (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

Avion Željka Mitrovića veličanstvena je letilica, ukrašena pažljivo biranim i najskupljim detaljima, upravo da bi Željkovim najmilijima bilo udobno i prijatno dok putuju na različite destinacije.

Pročitajte: Cela porodica na okupu! Željko Mitrović slavi rođendan, Milica otkrila kako im izgleda luksuzni dom koji danas prima goste! (VIDEO)

Instagram

 

Željkova supruga Milica zabeležila je momente euforije pred poletanje, koje je i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su zapazili sklad između belih kožnih sedišta, zlatnih detalja i mermera, te su zaključili da Mitrovići i te kako imaju stila.

 

Komentari (0)

Loading