Celebrity News

Šok otkriće: Majka Darka Lazića optužila Marinu da govori neistinu

Majka Darka Lazića, Branka Lazić otkrila je kakvo mišljenje ima o novoj izabranici svog sina, a onda se osvrnula i na pojedine izjave koje je Marina dala javnosti. Posle ovoga odnos bivših svekrve i snahe, čini se, više neće biti isti.

Šok otkriće: Majka Darka Lazića optužila Marinu da govori neistinu

Darko Lazić stavio je tačku na emotivni odnos sa Marinom, a njegova veza sa novom izabranicom Barbarom ne prestaje da intrigira javnost. O tome šta misli o novoj izabranici svog sina, sada se oglasila i Branka, majka Darka Lazića, koja se ujedno osvrnula i na pojedine komentare bivše snaje, Marine Gagić.

- Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac, i vi kada ste bili kod nas videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali - rekla je Branka za "Kurir", a onda se osvrnula na Marininu izjavu da Alekseju ništa ne fali samo zahvaljujući njenoj porodici.

Pročitajte: Iznenadićete se! Darko Lazić konačno otkrio pravi razlog raskida sa Marinom!

Instagram

 

- Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu

Komentari (0)

Loading