Celebrity News

NJU JE LJUBIO PRE DANIJELE: Evo kako izgleda prva žena Ognjena Amidžića (FOTO)

Prva žena Ognjena Amidžića prava je lepotica, koju retko viđamo u javnosti.

NJU JE LJUBIO PRE DANIJELE: Evo kako izgleda prva žena Ognjena Amidžića (FOTO)

Popularni voditelj Ognjen Amidžić u skladnom je braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom skoro deset godina. Par uživa u ljubavi i ima sina Matiju, kome se trude da pruže bezbrižno detinjstvo.

Manje je poznata činjenica da voditelj ima brak iza sebe, sa svojom nekadašnjom koleginicom. Naime, Ognjen je bio oženjen Milicom Marković. Milica i Ognjen upoznali su se na televiziji "Pink", dok je Milica tamo radila pri informativnom programu, a venčali su se 2006. godine. Pune četiri godine bili su u braku, ali su se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima, te su privatnost čuvali isključivo za sebe.

Pročitajte: Šta će reći Danijela? Ognjen Amidžić promenom iznenadio javnost (FOTO)

 

 

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica, prenose mediji.

Do kraha došlo je zbog toga što se, kako su svojevremeno naveli u saopštenju, ljubav ugasila, a rastali su se u prijateljskim odnosima.

Takođe, prva žena Ognjena Amidžića napustila je ružičastu televiziju i nastavila da gradi karijeru u korporativnom svetu, u jednoj marketinškoj ageniciji.

Komentari (0)

Loading