Celebrity News

LJUBAV GODINE NE BROJI: Ovo je bivša devojka Milana Marića, čak 18 godina starija od njega (FOTO)

Bivša devojka Milana Marića, sa kojom je bio pre izvesnog vremena, dosta je starija od njega.

LJUBAV GODINE NE BROJI: Ovo je bivša devojka Milana Marića, čak 18 godina starija od njega (FOTO)

Naš istaknuti mladi glumac i zvezda u usponu, Milan Marić, retko govori o svom privatnom životu javno, s obzirom na to da drži do svoje intime i ne želi bilo kome da je otkriva.

Svojevremeno je u medijima odjeknula kao bomba vest da je glumac u vezi sa koleginicom, hrvatskom glumicom Ninom Violić. Posebno je bilo zanimljivo i tema govorkanja, činjenica da je Nina starija od Milana čak 18 godina. Bivša devojka Milana Marića upoznala ga je u Beogradu 2014. godine, nakon čega su otpočeli romansu koja je trajala šest meseci, pišu mediji.

Pročitajte: Petar Benčina i Milan Marić za "Story" o životima tajnih agenata s beogradskog asfalta

Njih dvoje tada nisu komentarisali svoj emotivni odnos, a Milan se jednom prilikom kratko osvrnuo na taj period i objasnio šta ga je učinilo besnim.

Pročitajte: Milan Marić: Za njim devojke žude, a ovako on razmišlja o životu udvoje

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - rekao je glumac ranije za "Blic"  .

Komentari (0)

Loading